Przejdź do forum
Co z opcja Skrill -...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Co z opcja Skrill - > REVOLUT

33 Posty
17 Użytkownicy
8 Reakcje
19.7 K Wyświetlenia
wc3razor
Oldschool Grinder

Siema jak w tytule nie wyplacalem z jakies pol roku i teraz odrzuca mi opcje przelania ze skrilla na revolut. Jakies pomysly co sie zmienilo w ostatnim czasie 🤨🤨

Odpowiedz
Cytat
32 odpowiedzi
Mateusz9316
PokerStrategist

ja 2 dni temu normalnie przelewalem na kartę wirtualna na revolut

Odpowiedz
Cytat
Rinnok
Elite Grinder

a w jaki sposob zasilacie? Po prostu dodajecie karte skrilla do opcji wplat na revolut?
Mam z tym problem bo na skrill mam 3 waluty..a karta tak jakby obsluguje tylko PLN? Dlaczego tak sie dzieje? Chcialbym przelac USD na revolut..Tak samo przy wyplace z bankomatu ze skrilla nie ma zadnego wyboru z ktorego konta walutowego ma pobierac, tylko bierze zlotowki..

Odpowiedz
Cytat
89deny89
Elite Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
gorskey
PokerStrategist

Ja dzisiaj przelewałem euro ze skrilla do revoluta i działa normalnie. Jedyne co wyskakuje to w apce Revo, że środki sa niby w GBP i czy przewalutować więc to zawsze odrzucam i normalnie miałem euraski po chwili. Kiedyś "spróbuj później" też mi wyskoczyło ale spróbowałem jeszcze raz i weszło. Może być od jutra lipa z przelewami bo chyba jutro jest jakieś Good Friday a Bank Holiday jest w poniedzialek i maja wolne.

Odpowiedz
Cytat
89deny89
Elite Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
Hewcik91
PokerStrategist

Mi wyświetla, że karta nie przeszła weryfikacji 3DS przy próbie doładowania.

Odpowiedz
Cytat
wc3razor Autor wątku
wc3razor
Oldschool Grinder

hmm u mnie wszystko działa już spoko macie wirtualne karty skrill ? Jak nie to sobie ogarnijcie i leci bez problemu

Odpowiedz
Cytat
89deny89
Elite Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
Mateusz9316
PokerStrategist

ja zawsze przez wirtualna skrill - revolut wszystko dziala

Odpowiedz
Cytat
Hewcik91
PokerStrategist

Mi dalej nie działa, kartę mam wirtualną. Cały czas wyświetla błąd weryfikacji 3DS przy próbie doładowania. Usuwałem już kartę w apce revoluta i dalej nic.

EDIT: Po napisaniu mejla do supportu Skrilla karta zaczęła działać :D

Odpowiedz
Cytat
Maciekmax
PokerStrategist

Ktoś ma sposób jak $ wypłacić ze skrill? np na revolut? bez zamieniania dolarów na skrill do euro / pln bo wtedy traci się ~170 zl / 1k$? wolałbym te dolki wymienić za grosze w revolut

Odpowiedz
Cytat
kners1122
Poker Player

Masz tam kartę wirtualną na Skrillu - pierwsza za friko.
Wpłacisz nią dolary do Revo.

Odpowiedz
Cytat
Maciekmax
PokerStrategist

Ale wydaje mi się, że mogę zrobić tylko kartę wirtualna w euro.

Zapomniałem dodać że moje główne konto jest w PLN, wiec chyba nie da się nic zrobić bo i karta wirtualna i normalna może tylko pobrać kasę z konta w pln

Odpowiedz
Cytat
kners1122
Poker Player

Skrill osobno liczy każdą walutę i jak masz kartę, a na Skrillu dojdą ci dolary i wybierzesz wpłatę kartą w revo w dolarach to ściągnie dolary i nie ma przewalutowań ani nic.
Sprawdzone.

Waluta Skrilla ani karty nie ma znaczenia.

Odpowiedz
Cytat
Maciekmax
PokerStrategist

No niestety, u mnie to tak nie działa :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
klz03
BlackMember

Witam. Mam problem z transakcja z karty wirtualnej skrill na revoluta. Dwie transakcje odrzucone bez podania powodu. Pierwszy raz mam taki problem. Na razie oba supporty milczą.

Edit

Revolut napisał mi że problem jest nie po ich stronie

Odpowiedz
Cytat

Wczoraj robilem depo że Skrill z karty wirtualnej, podzlo bez zgrzytu.

Odpowiedz
Cytat
klz03
BlackMember

Też mi już poszło za którymś razem. Nie mam pojęcia czemu tak, może jakieś problemy techniczne.

Odpowiedz
Cytat
aghiri
Elite Grinder

Ja też ładuję revoluta za pomocą karty wirtualnej skrill. Chodzi bez problemów.
Słyszałem, że w pewnym momencie (po przekroczeniu chyba jakiegoś limitu) revolut moze zablokować tymczasowo konto i przesłać zapytanie skąd pochodzą środki i chyba wtedy też trzeba udowodnic, że się je legalnie zarobiło(?)
Czy ktoś miał już taką sytuację?
Jeśli tak to ile kasy można bezpiecznie przelać skrill --> revolut by się nie czepnęli?

Odpowiedz
Cytat