Siema jak w tytule nie wyplacalem z jakies pol roku i teraz odrzuca mi opcje przelania ze skrilla na revolut. Jakies pomysly co sie zmienilo w ostatnim czasie 🤨🤨
a w jaki sposob zasilacie? Po prostu dodajecie karte skrilla do opcji wplat na revolut?
Mam z tym problem bo na skrill mam 3 waluty..a karta tak jakby obsluguje tylko PLN? Dlaczego tak sie dzieje? Chcialbym przelac USD na revolut..Tak samo przy wyplace z bankomatu ze skrilla nie ma zadnego wyboru z ktorego konta walutowego ma pobierac, tylko bierze zlotowki..
Ja dzisiaj przelewałem euro ze skrilla do revoluta i działa normalnie. Jedyne co wyskakuje to w apce Revo, że środki sa niby w GBP i czy przewalutować więc to zawsze odrzucam i normalnie miałem euraski po chwili. Kiedyś "spróbuj później" też mi wyskoczyło ale spróbowałem jeszcze raz i weszło. Może być od jutra lipa z przelewami bo chyba jutro jest jakieś Good Friday a Bank Holiday jest w poniedzialek i maja wolne.
hmm u mnie wszystko działa już spoko macie wirtualne karty skrill ? Jak nie to sobie ogarnijcie i leci bez problemu
Mi dalej nie działa, kartę mam wirtualną. Cały czas wyświetla błąd weryfikacji 3DS przy próbie doładowania. Usuwałem już kartę w apce revoluta i dalej nic.
EDIT: Po napisaniu mejla do supportu Skrilla karta zaczęła działać
Ktoś ma sposób jak $ wypłacić ze skrill? np na revolut? bez zamieniania dolarów na skrill do euro / pln bo wtedy traci się ~170 zl / 1k$? wolałbym te dolki wymienić za grosze w revolut
Masz tam kartę wirtualną na Skrillu - pierwsza za friko.
Wpłacisz nią dolary do Revo.
Ale wydaje mi się, że mogę zrobić tylko kartę wirtualna w euro.
Zapomniałem dodać że moje główne konto jest w PLN, wiec chyba nie da się nic zrobić bo i karta wirtualna i normalna może tylko pobrać kasę z konta w pln
Skrill osobno liczy każdą walutę i jak masz kartę, a na Skrillu dojdą ci dolary i wybierzesz wpłatę kartą w revo w dolarach to ściągnie dolary i nie ma przewalutowań ani nic.
Sprawdzone.
Waluta Skrilla ani karty nie ma znaczenia.
Witam. Mam problem z transakcja z karty wirtualnej skrill na revoluta. Dwie transakcje odrzucone bez podania powodu. Pierwszy raz mam taki problem. Na razie oba supporty milczą.
Edit
Revolut napisał mi że problem jest nie po ich stronie
Też mi już poszło za którymś razem. Nie mam pojęcia czemu tak, może jakieś problemy techniczne.
Ja też ładuję revoluta za pomocą karty wirtualnej skrill. Chodzi bez problemów.
Słyszałem, że w pewnym momencie (po przekroczeniu chyba jakiegoś limitu) revolut moze zablokować tymczasowo konto i przesłać zapytanie skąd pochodzą środki i chyba wtedy też trzeba udowodnic, że się je legalnie zarobiło(?)
Czy ktoś miał już taką sytuację?
Jeśli tak to ile kasy można bezpiecznie przelać skrill --> revolut by się nie czepnęli?