Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Bonus Skrill 10$.

38 Posty
17 Użytkownicy
2 Reakcje
11.3 K Wyświetlenia

Hej pixcomgaming,

bonusowe 10 $, które otrzymałeś na Skrill'a należą do Ciebie i możesz nimi dowolnie dysponować. Możesz również je wypłacić, jednakże w takim wypadku Skrill zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia weryfikacji Twojego konta.

Poniżej znajdziesz dokładny regulamin tej promocji wraz z warunkami dokonania wypłaty tych pieniędzy:

-> Bonus 10 USD za wpłatę lub przesłanie środków

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ja właśnie dokonałem wpłaty i teraz mam pytanie. Pierwsza kasa jaką dostałem na skrill to była pobrana przez nich do weryfikacji karty kredytowej (prawie 2zł), a dopiero później wpłaciłem prawie 8zł czyli tak jak powinno być. Czy dostanę bonus?

Odpowiedz
Cytat

Cześć kaziograbek,

według Twojego opisu powinieneś otrzymać bonusowe 10 $. Jeśli jednak pieniądze nie pojawią się do najbliższej środy, to możesz skontaktować się z naszym supportem pisząc ticketa.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No to nie dostałem jeszcze kasy. Moja wpłata tak wygląda: http://scr.hu/75o/8rk8h pierwsza to weryfikacja karty.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dobra kasę dostałem.

Odpowiedz
Cytat

Hej,

cieszę się, że pieniądze dotarły na Twoje konto na Skrill'u. Następnym razem w przypadku wątpliwości proszę napisać ticketa do naszego supportu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Heya, zainteresowałem się bonusem, bo i tak byłem zmuszony do założenia tam konta, czyli jak ktoś mi prześle kase ze swojego konta scrill to bonus będzie czy nie?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez TheNextLevel
Heya, zainteresowałem się bonusem, bo i tak byłem zmuszony do założenia tam konta, czyli jak ktoś mi prześle kase ze swojego konta scrill to bonus będzie czy nie?

Otrzymanie od kogoś pieniędzy nie jest transakcją, która kwalifikuje do otrzymania bonusu. Najlepiej po prostu coś samemu wpłacić na nowo założone konto Skrill (tylko nie przez Przelewy24)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

czy paysafecard należy do tych Przelewy 24

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

czy paysafecard należy do tych Przelewy 24

Wpłata przez Paysafecard nie jest wymieniona w regulaminie tej promocji jak nieuprawniająca do otrzymania bonusu. Z drugiej strony jest to też metoda anonimowa, więc może być potem konieczna weryfikacja konta na Skrill.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

aha, bo wlasnie dokonalem takiej wplaty po odliczeniu tych 5.5% 10 euro, czyli jak zweryfikuje skrilla i jakbym nadal nie dostal bonusu, to do kogo pisac? dzieki

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

jakbym nadal nie dostal bonusu, to do kogo pisac? dzieki

Należy pisać do supportu Skrilla, ponieważ to oni przyznają te bonusy i sprawdzają czy wszystkie warunki są spełnione:
-> formularz na stronie Skrilla

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
parich
PokerStrategist

Witam
Założyłem skrilla zgodnie z waszą instrukcją i mój znajomy zasilił mi konto skrill ze swojego skrilla.
Teraz się dowiedziałem, że "Otrzymanie od kogoś pieniędzy nie jest transakcją, która kwalifikuje do otrzymania bonusu"
Zatem moje pytanie brzmi: czy jeżeli teraz zasilę mojego skrilla przez np. karte kredytową to będę się kwalifikował do otrzymania bonusu?
Z góry dzięki za odpowiedź

Odpowiedz
Cytat
dziadek1985
PokerStrategist

Wiem, że pytanie pewnie było już wałkowane, ale wolę się upewnić czy dobrze zrozumiałem. Jeżeli założyłem konto na Skrillu zgodnie ze wskazówkami, a pierwsza wpłata na Skrilla była ze "Starsów" to na bonus nie mam co liczyć? Kolejne pytanie: Czy w przypadku kiedy bonus nam się należy, ale przed jego otrzymaniem wypłacimy wcześniej wpłacone $$ to bonus zostanie przyznany? Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
TilT871
Oldschool Grinder

Jest jeszcze ta promocja ? Założyłem konto wchodząc na SKRILL poprzez Pokerstrategy, wpłaciłem 1.27$ a tych 10$ brak, napisałem do supportu Skrill i otrzymałem coś takiego:
Thank you for contacting the Skrill Help Team.

In order to be able to assist you please provide us with link related to the respective promotion.

Please reply to this email within 48 hours.

We look forward to hearing from you soon

Odpowiedz
Cytat
TilT871
Oldschool Grinder

Kolejna odp od SKRILL:
We are contacting you regarding our previous correspondence in oder to confirm that your transaction is not eligible and sufficient for a bonus. Please check once again the respective point from the promotion's Terms and Conditions:

"3. Eligible Transactions
You get Bonus for the first send money transaction (of at least $10) from your Skrill Account to a Skrill Merchant made within the first 30 days of registration of your Account, ("Eligible Transaction") using funds uploaded to your Skrill Account through any of the payment instruments you have added to your Account.
Send money transactions of funds received from Skrill Accounts, with the exception of funds received from Skrill Merchant Accounts added to your Skrill Account balance by means other than indicated in art. 8 of the Skrill Account Terms of Use shall not be considered Eligible Transactions."

We hope you find this information useful.

Czyli dupa z tych 10$ o ile to dobrze rozumiem :( Ktoś tu wprowadza w błąd.

Odpowiedz
Cytat
ddaniecki
PokerStrategist

Napisane przez TilT871
Kolejna odp od SKRILL:
We are contacting you regarding our previous correspondence in oder to confirm that your transaction is not eligible and sufficient for a bonus. Please check once again the respective point from the promotion's Terms and Conditions:

"3. Eligible Transactions
You get Bonus for the first send money transaction (of at least $10) from your Skrill Account to a Skrill Merchant made within the first 30 days of registration of your Account, ("Eligible Transaction") using funds uploaded to your Skrill Account through any of the payment instruments you have added to your Account.
Send money transactions of funds received from Skrill Accounts, with the exception of funds received from Skrill Merchant Accounts added to your Skrill Account balance by means other than indicated in art. 8 of the Skrill Account Terms of Use shall not be considered Eligible Transactions."

We hope you find this information useful.

Czyli dupa z tych 10$ o ile to dobrze rozumiem :( Ktoś tu wprowadza w błąd.

:facepalm: ludzie 10$ to 2 max 3 godziny uczciwej pracy ,weżcie sie ogarnijcie wreszcie.

Odpowiedz
Cytat
TilT871
Oldschool Grinder

Luzik, ale jak za darmo dają to czemu by nie skorzystać ? Idąc ulicą widząc 100 zł leżące też omijasz i nie podnosisz bo w sumie to dniówka uczciwej pracy ? ;)

Odpowiedz
Cytat