Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

błędne księgowanie

23 Posty
8 Użytkownicy
14 Reakcje
3,661 Wyświetlenia
matAE Autor wątku
matAE
Oldschool Grinder

Dzisiaj otrzymałem wyrównanie od Skrilla.
podsumowując:
1. pierwsze zgłoszenie wysłałem 27 marca.
2. w między czasie rozmawiałem raz z anglojęzyczną infolinią i raz polską. Za każdym razem zapewniano mnie że odpowiedni dział się tym zajmuje i moja sprawa zostanie i wkrótce rozwiązana
3. Polska infolinia Mastercard nie działa - jedyny kontakt przez fb (odpowiadają w miarę sprawnie). Tam podali mi maila do warszawskiego oddziału. Po dwóch tygodniach odpisali, że nic nie są w stanie pomóc i żebym kontaktował się z wydawcą karty.
4. W momencie kiedy zacząłem się domagać aby podano mi adres instytucji, która nadzoruje Skrill jako instytucję finansową otrzymałem pieniądze w ciągu 2 dni.

Szkoda, że nie ma żadnej sensownej alternatywy dla nich i trzeba sobie jakoś z tym radzić.

Odpowiedz
Cytat
matAE Autor wątku
matAE
Oldschool Grinder

update:
otrzymałem maila wyjaśniającego z anglojęzycznego supportu. W skrócie mastercard wymaga jakiegoś dodatkowego zabezpieczenia, przez co muszą przewalutować transkcje. Niby pracują nad rozwiązaniem problemu.

Dodatkowo anulowali mi roczną opłatę za kartę w ramach rekompensaty. Szkoda że tak to wszystko długo trwało, bo ostateczne rozwiązanie jak najabardziej pozytywne!

Odpowiedz
Cytat
nightfire85
Legacy Member

Od ponad miesiąca przelicza mi kurs 3,5 zl za 1$. Obojętnie czy płacę w zlotówkach czy w dolarach. Skrill obiecywał, że mi zwróci pieniądze. Do dziś nie otrzymałem ani centa. Echh szkoda gadać..

Odpowiedz
Cytat