Ja polecam zapoznać się z tematem "bankroll management"
Nie uzywam o gram na smartphonie. No pewnie majac 100$ trzeba grac sng za 2 centy. Gralem. Nawet nigdy w setce niw bylem. W sng wariacja mnie dobija w mtt za dlugo trzeba grac by cos wygrac a w cash kompletnie mi nie idzie. Chyba trzeba pozegnac sie z pokerem. To wspaniala gra ale trzeba miwc w niej troche szczescia.
Uwielbiam takie wpisy
Powiem tak: rzuc to jak najszybciej. Spedziesz 2-3 lata na szlif czegos czego pozniej nie mozesz nawet w CV wpisac a bez poswiecenia sie temu w 130% czyli okolo 10h nawet przez 2 lata mozesz nawet nie zarabiac sredniej krajowej.
Chyba ze rzucasz wszystko na jakies 2 3 lata. Ale rzucasz naprawde szkole prace - dziewczyne spoko mozesz miec. Cisniesz i wbijasz na jakies mid high stakes i masz spoko zycie. Inaczej bym nie zaczynal. Ja nistety to przezylem wiec ucz sie na cudzych bledach nie swoich. Jak mlody jestes idz cisnij na mature , na studiach i konc szybko w miedzyczasie zapierdalaj nie dajac sie wciagnac w zadne gowno jak seriale, inprezy a bedziesz wielki. Mozesz sobie sam zalozyc firme i nawet lepiej bedzie niz w pokerze.
Puerdoke to. Ike mozna przwgrywqc. Czemu nugdy niw moge ani jwdnwgo rozdsnua dyzego wygrac!!
Napisane przez kamkaro100
Puerdoke to. Ike mozna przwgrywqc. Czemu nugdy niw moge ani jwdnwgo rozdsnua dyzego wygrac!!
Mazs racje. Pzreciezr porawie kadzy na tym froum po 2tyg gry zadrobił na pokrerze tyziące dolrarów, a ty mimo prefencyknej gry masz wyjatkowego pecha.
zacznij od keszy za 2 baksy przynajmniej latwiej sie uczyc imo niz 180ntki jak nawet nie wiesz gdzie bledy popelniasz.
zreszta twoje txt nie wygladaja zbyt poważnie , gram na smartfonie, to co kompa nie masz ? grasz na smartfonie bo juz miazdzysz i tylko teraz wybierasz swoja kase z pokera ? formalnosc?
sory ale to takie jeczenie maminsynka nikt za ciebie tego nie zalatwi jak pojęczysz
mysl i działaj i łiiiii
pozdro
Nie rozumiem waszej pomocy.Typ ma ewidentnie wszystko głęboko w du...i pisze żeby tylko zasiac zamęt,nie widzicie ze on się tym żywi?
Napisane przez NeuTom
Nie rozumiem waszej pomocy.Typ ma ewidentnie wszystko głęboko w du...i pisze żeby tylko zasiac zamęt,nie widzicie ze on się tym żywi?
poskąpisz na jedzenie ?:)
przestan sie mazac. za mała prupka. zrób wieksza potem wyciagaj wnioski. i co tu wiecej gadac
A jak proba jeat wlasciwa? milion?? Na to trzeba miec kase. I co z tego ze wydam np 10 tys $ a wygram 500$. Podstawa gry w pokera jest wygrywanie. Jezeli na 100$ wydsnych wygrywa sie 10$ to jestes 90 do tylu.
Napisane przez kamkaro100
A jak proba jeat wlasciwa? milion?? Na to trzeba miec kase. I co z tego ze wydam np 10 tys $ a wygram 500$. Podstawa gry w pokera jest wygrywanie. Jezeli na 100$ wydsnych wygrywa sie 10$ to jestes 90 do tylu.
Z cxego sie smiejesz?? No chyba taka jest prawda. Co z tego ze wygram 10 jak wydam 100? Dla mnoe to zadna radosc. Bo zeby odrobic ta kase bym musial kilka turkow wygrac a to mi sie nie zdarza.
Dzis 5 tyrkow z kazrego odpadam AK. Hm... Ta reke musze foldowac preflop. Bo jak podbojam to nie ttsfiam flopa i poddaje jak wsueam to spr mnie jak dzus niskie pary i po zawodach
Ja bym foldowal caly top range. Po co grac push skoro I tak przegraja. Graj push np z 56s. Vs AK masz zawsze dwie zywe plus AK jak sam mowiles I tak przegrywa.
Wiem ze wy w to nie wuwrzycue ale np teraz. 4 turki i 3 razy odpadam damami a z jednego asami. Skoro top range mu nie gra to czym mam grac? Bo ja jyz nie wuem naprawde nue wiem.