Przejdź do forum
Witam Szanownych Pa...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam Szanownych Panów :)

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
692 Wyświetlenia

Cześć. Chciałabym się dowiedzieć czy grając jeden stół ( 90os. turbo 1$ ) mogę zasiąść z rollem w wysokości 70$?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
soczko18
Oldschool Grinder

możesz :D

Odpowiedz
Cytat
MrJuskux
Oldschool Grinder

Tak. Ja również pozwalam.

Odpowiedz
Cytat
szczelon
PokerStrategist

Witam Cię mrowa84

Na wstępie proszę Was soczko18 i MrJuskux nie odpowiadanie, jeżeli nie macie nic pomocnego do wniesienia na ten temat.

Oczywiście, że możesz. Chodzi wszystko od Twojego samopoczucia w grze. To znaczy, że nie obawiasz się np. że możesz przegrać dolara (gra scary money). Musisz czuć się komfortowo.

Ogólnie przyjmuje się, że powinno mieć się 100 BI na dany limit, czyli w tym przypadku 100$, ale jeżeli czujesz się dobrze i gra sprawia Ci przyjemność a nie obawy, to jak najbardziej możesz spróbować.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mam nadzieje ze nie będę miała większych problemów z przeskoczeniem tego limitu :)
Podobno poziom jest bardzo niski. Dziękuje ze odpowiedź :*

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6
Poker Player

Szczelon ma rację 100 bi to minimum ale gdy będziesz wchodził wyżej to będzie imo za mało w odmianie turbo. :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Certh
Oldschool Grinder

Problem jedynie taki, ze grajac jeden stolik, pokonanie tego limitu (i wariancji), moze Ci zajac pare lat.

Odpowiedz
Cytat
tmfinger
Elite Grinder

Wkrótce sama dojdziesz do tego, że bedąc zupełnie początkującą mozesz grać minimum 4-6 stołów ujemnych skutków. Oczywiście nic na siłę, zacznij grać oswoisz się z turniejem i zaczniesz szybciej podejmować decyzje, sama zdecydujesz o dołożeniu kolejnych stołów

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hej.
Troszkę się zmieniło Panowie :) przez kilka ostatni dni :P

Odpowiedz
Cytat