Przejdź do forum
wątpliwości co do w...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wątpliwości co do waszej strategii

26 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
3,569 Wyświetlenia

no jasne ze tak, jak chcesz krasc blindy to mozesz przebijac nawet z 23 off suit a gosc rzuci jezeli wczesniej wyrobiles sobie odpowiedni wizerunek a on nie ma dobrej karty, wszystko zalezy od twojego wyczucia a nie od wyuczonych strategii, przeciez matematyka to jedno a zycie to drugie, jak chcesz czekac na odpowiednia karte do kradzenia blindow to sie mozesz nie doczekac, no i pierwszy raz slysze o kradzeniu blindow z AQ przeciez to raczka mocna jak cholera spokojnie mozna z tym sprawdzac all-in przeciwnika(oczywiscie nie kazdego przeciwnika i nie w kazdej sytuacji), generalnie strategie odstaw na bok a zacznij myslec sam, potem ewentualnie mozesz zajrzec i poczytac jakies strategie i jezeli nie jestes kompletnym idiota to gwarantuje ze zaczniesz isc do przodu

Kolego ja sobie grałem na początku SSS w ringach i byłem happy bo zarabiałem potem zaczołem grać SnG i niestety zszedłem do 4$ i sie troszkę wkurzyłem bo wcześniej przez 2tygodnie po 3h dziennie trenowałem z icm trainer ten program od pusch or fold byc może moje banktuctwo 5zynikało z tego że na PartyPoket są najniższe SnG tylko turbo a byc może z mojej winy nie wiem wiem że przestrzegałem wszystkiego!!! ale cóź takie życie. obecnie gram sobie na takiej stronce jak EverestPoker tylko w celach treningowych żeby się ograć i kiedy skołuje kase z przyjaciuł to mam zamiar wrócić na Partypoker Ale o co chodzi pograj sobie może chwile tam żeby zdobyć lekkie doświadczenie tam masz SnG nawet za 0.05$ a kase zdobędziesz z darmowych SnG limitowanych niestety(otwierasz sobie 10 okien turniejowych i grzsz wchodzisz tylko z kartami powyżej J i ogladasz flopa jak Ci coś siądzie to po prostu podbijasz :) tam som takie łośki że bedą Ciebie sprawdzać do końca:P) ja obecnie mam tam około 5$ i wydaje mi sie że juz jestem ready do powrotu na party poker tylko jeszcze tą kase muszę skołować a to szybko nie nastapi:P A i jeszcze jedno tam jeśli będziesz chciał grać to raczej podchodź z założeniem że kokosów nie zbijesz bo zazwyczaj jest tak że po ok 1,5h masz zarobek max 0.25 więc lepiej od razu podchodź z założeniem że grasz tam dla treningu i nauki. I oczywiście pozdro dla Ciebie:)
PS.Czytałem regulamin i wiem ze nie można reklamować innych stron.Wymieniając ten portal miałem zamiar tylko podpowiedziec koledze gdzie można zdobyc doświadczenie grając z bardzo słabymi graczami. Ale jeśli uznacie to za reklame to usuńcie mój post. Podkreślam nie mam złych zamiarów.

Co do SnG na partypoker, faktycznie granie na najniższych stawkach (1$) to jest bardziej loteria, to nie jest turbo, to jest mega turbo! Blindy tam tak szybko rosną, że jesteś zmuszony grać z bardzo szerokim zakresem, a w połączeniu z ludźmi jacy te SnG jednodolarowe grywają, jest to po prostu loteria. SnG polecam na Full Tilt, idealna struktura blindów jak dla mnie :)

ja niestety mam kase na party:/ ale dzięki za radę:)

a jakie są tam najniższe stawki:P

jeżeli jesteś już po wyrobieniu bonusa, to się przenieś ale podejrzewam że nie jesteś :( a co do tych SnG na Party, przyjrzałem się temu jeszcze raz, i dziwnie to dość zrobili: na SnG 1$ masz tylko stoliki Turbo, za 3$ masz Turbo i Speed(podejrzewam że coś "pomiędzy") a od 6$ są już Turbo, Speed i normalne :P Nie wiem co to do końca miało na celu, ale na pewno nie zaszkodziło by im dać wszędzie wybór szybkości gry :(

Edit: jesli pytasz o Full Tilt, to najniższe wpisowe to $1 + $0.25. Podbudowałem na nich trochę swój bankroll, i teraz SnG gram $2 + $0.25. Niestety mój bankroll i tak wynosi poniżej 50$ a uwolniłem już 10$ bonusa (na SnG wolno się uwalnia ;/) bo o ile granie SnG wychodzi mi na plus, to na cashówkach jestem w plecy (najniższy cashowy to NL10 ;/)