no jasne ze tak, jak chcesz krasc blindy to mozesz przebijac nawet z 23 off suit a gosc rzuci jezeli wczesniej wyrobiles sobie odpowiedni wizerunek a on nie ma dobrej karty, wszystko zalezy od twojego wyczucia a nie od wyuczonych strategii, przeciez matematyka to jedno a zycie to drugie, jak chcesz czekac na odpowiednia karte do kradzenia blindow to sie mozesz nie doczekac, no i pierwszy raz slysze o kradzeniu blindow z AQ przeciez to raczka mocna jak cholera spokojnie mozna z tym sprawdzac all-in przeciwnika(oczywiscie nie kazdego przeciwnika i nie w kazdej sytuacji), generalnie strategie odstaw na bok a zacznij myslec sam, potem ewentualnie mozesz zajrzec i poczytac jakies strategie i jezeli nie jestes kompletnym idiota to gwarantuje ze zaczniesz isc do przodu
Kolego ja sobie grałem na początku SSS w ringach i byłem happy bo zarabiałem potem zaczołem grać SnG i niestety zszedłem do 4$ i sie troszkę wkurzyłem bo wcześniej przez 2tygodnie po 3h dziennie trenowałem z icm trainer ten program od pusch or fold byc może moje banktuctwo 5zynikało z tego że na PartyPoket są najniższe SnG tylko turbo a byc może z mojej winy nie wiem wiem że przestrzegałem wszystkiego!!! ale cóź takie życie. obecnie gram sobie na takiej stronce jak EverestPoker tylko w celach treningowych żeby się ograć i kiedy skołuje kase z przyjaciuł to mam zamiar wrócić na Partypoker Ale o co chodzi pograj sobie może chwile tam żeby zdobyć lekkie doświadczenie tam masz SnG nawet za 0.05$ a kase zdobędziesz z darmowych SnG limitowanych niestety(otwierasz sobie 10 okien turniejowych i grzsz wchodzisz tylko z kartami powyżej J i ogladasz flopa jak Ci coś siądzie to po prostu podbijasz
tam som takie łośki że bedą Ciebie sprawdzać do końca:P) ja obecnie mam tam około 5$ i wydaje mi sie że juz jestem ready do powrotu na party poker tylko jeszcze tą kase muszę skołować a to szybko nie nastapi:P A i jeszcze jedno tam jeśli będziesz chciał grać to raczej podchodź z założeniem że kokosów nie zbijesz bo zazwyczaj jest tak że po ok 1,5h masz zarobek max 0.25 więc lepiej od razu podchodź z założeniem że grasz tam dla treningu i nauki. I oczywiście pozdro dla Ciebie:)
PS.Czytałem regulamin i wiem ze nie można reklamować innych stron.Wymieniając ten portal miałem zamiar tylko podpowiedziec koledze gdzie można zdobyc doświadczenie grając z bardzo słabymi graczami. Ale jeśli uznacie to za reklame to usuńcie mój post. Podkreślam nie mam złych zamiarów.
Co do SnG na partypoker, faktycznie granie na najniższych stawkach (1$) to jest bardziej loteria, to nie jest turbo, to jest mega turbo! Blindy tam tak szybko rosną, że jesteś zmuszony grać z bardzo szerokim zakresem, a w połączeniu z ludźmi jacy te SnG jednodolarowe grywają, jest to po prostu loteria. SnG polecam na Full Tilt, idealna struktura blindów jak dla mnie
jeżeli jesteś już po wyrobieniu bonusa, to się przenieś ale podejrzewam że nie jesteś
a co do tych SnG na Party, przyjrzałem się temu jeszcze raz, i dziwnie to dość zrobili: na SnG 1$ masz tylko stoliki Turbo, za 3$ masz Turbo i Speed(podejrzewam że coś "pomiędzy") a od 6$ są już Turbo, Speed i normalne
Nie wiem co to do końca miało na celu, ale na pewno nie zaszkodziło by im dać wszędzie wybór szybkości gry
Edit: jesli pytasz o Full Tilt, to najniższe wpisowe to $1 + $0.25. Podbudowałem na nich trochę swój bankroll, i teraz SnG gram $2 + $0.25. Niestety mój bankroll i tak wynosi poniżej 50$ a uwolniłem już 10$ bonusa (na SnG wolno się uwalnia ;/) bo o ile granie SnG wychodzi mi na plus, to na cashówkach jestem w plecy (najniższy cashowy to NL10 ;/)