Przejdź do forum
[Trening] Sit and G...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Trening] Sit and Go dla początkujących

330 Posty
84 Użytkownicy
0 Reakcje
32.4 K Wyświetlenia
pelbonek
Elite Grinder

świetny trening dzisiaj, bardzo bym chciał być bohaterem jednego z treningów i analizować swoją grę :) Jeśli przyjdzie na mnie kolej chętnie nagram filmik ze swojej gry. Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
MarioAK Autor wątku
MarioAK
PokerStrategist

Napisane przez pelbonek
świetny trening dzisiaj, bardzo bym chciał być bohaterem jednego z treningów i analizować swoją grę :) Jeśli przyjdzie na mnie kolej chętnie nagram filmik ze swojej gry. Pozdrawiam!

Ok. Napisz tylko jakie turnieje grasz i z jakim wpisowym.

Odpowiedz
Cytat
Siekier24
PokerStrategist

Dzięki za trening i od razu bym prosił o przypomnienie ustawień filtrów do HUDa, bo nie zdążyłem tego zanotować.

Odpowiedz
Cytat
MarioAK Autor wątku
MarioAK
PokerStrategist

2 2-2
3 2-4
4 3-5
5 4-6
6 5-7
7 i więcej 6-10

Odpowiedz
Cytat
Andy2013
PokerStrategist

Pierwszy raz byłem na tym treningu i bardzo mi się podobał. Szkoda tylko że odbywa się tak wcześnie. Gdyby zaczynał się o 21 to byłbym na większej ilości treningów.

Odpowiedz
Cytat
tomekgchm
Elite Grinder

Bardzo dobry trening. Dużo analizy spotów i range'ów w wizardzie/equilabie/nash'u. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Miła atmosfera na treningu, wszystko wytłumaczone w ciekawy sposób najlepsza jest ta analiza zaraz po sesji na żywo bo dzięki temu można naprawdę dużo zapamiętać no i przede wszystkim zrozumieć:)

Odpowiedz
Cytat
Czebix
PokerStrategist

Odnośnie analizowania sesji to jeden set w razie potrzeby mam już nagrany. Nagram kilka jeszcze. 4 stoły starczą? Całość trwa około 40 minut jeżeli gram turbo, blindy po 4 minuty, normal blindy są 7 minut i około godzinki potrwa sesja pewnie ale mogę ze dwa stoły do setu dorzucić. No i niestety to nie PP tylko iPoker.

Odpowiedz
Cytat
MarioAK Autor wątku
MarioAK
PokerStrategist
Czebix
PokerStrategist

Dzięki za SR i masę cennych uwag w tym najważniejszą, że "ślepi w karty nie grają" :D A tak na poważnie to kolejny udany trening, oby więcej takich. Jak będą jacyś chętni do nagrania sesji to śmiało pytać co i jak, chętnie się podzielę doświadczeniami, podpowiem jakich użyć programów itp.

Odpowiedz
Cytat
MarioAK Autor wątku
MarioAK
PokerStrategist

CzebiX, poszło zaproszenie na priv ;)

Odpowiedz
Cytat
SJS
SJS
Elite Grinder

Odnośnie nagrania SRV - ile maksymlanie mogę grać stołów?.

Odpowiedz
Cytat
MarioAK Autor wątku
MarioAK
PokerStrategist
Odpowiedz
Cytat
Certh
Oldschool Grinder

Fajny trening, fajnie prowadzony, bardzo miło się słucha!
Szkoda tylko, że taki krótki, tak ze 4 godzinki byłyby optymalne. _wink:

Sam się zastanawiam teraz, czy na 18many się nie przerzucić...

Odpowiedz
Cytat
MarioAK Autor wątku
MarioAK
PokerStrategist

Dzięki Certh:) Obawiam się że po 4 godzinach treningu wszyscy by spali;)

Odpowiedz
Cytat
MarioAK Autor wątku
MarioAK
PokerStrategist

Zapraszam na jutrzejszy trening dla początkujących graczy w którym przyjrzymy się grze SJS. Będziemy grać STT za 1.5$ na P*. Jak zawsze będzie sporo ciekawych spotów do omówienia i dużo analizy:) Treningi takie będziemy prowadzić raz w miesiącu więc jeżeli ktoś jest chętny proszę info.

Odpowiedz
Cytat
Conrad20
PokerStrategist

Napisane przez MarioAK
Zapraszam na jutrzejszy trening dla początkujących graczy w którym przyjrzymy się grze SJS. Będziemy grać STT za 1.5$ na P*. Jak zawsze będzie sporo ciekawych spotów do omówienia i dużo analizy:) Treningi takie będziemy prowadzić raz w miesiącu więc jeżeli ktoś jest chętny proszę info.

Witam kiedy następny trening :)?

Odpowiedz
Cytat
MarioAK Autor wątku
MarioAK
PokerStrategist

We wtorek o 20tej. Będziemy grać 18tki na P*. Zapraszam:)

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam,

Mała zmiana: teraz treningi będą się odbywać w czwartki od 20:00 do 21:30, zmiana ta jest przewidziana na stałe.

Zapraszamy!

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat