świetny trening dzisiaj, bardzo bym chciał być bohaterem jednego z treningów i analizować swoją grę
Jeśli przyjdzie na mnie kolej chętnie nagram filmik ze swojej gry. Pozdrawiam!
Napisane przez pelbonek
świetny trening dzisiaj, bardzo bym chciał być bohaterem jednego z treningów i analizować swoją gręJeśli przyjdzie na mnie kolej chętnie nagram filmik ze swojej gry. Pozdrawiam!
Ok. Napisz tylko jakie turnieje grasz i z jakim wpisowym.
Dzięki za trening i od razu bym prosił o przypomnienie ustawień filtrów do HUDa, bo nie zdążyłem tego zanotować.
Pierwszy raz byłem na tym treningu i bardzo mi się podobał. Szkoda tylko że odbywa się tak wcześnie. Gdyby zaczynał się o 21 to byłbym na większej ilości treningów.
Bardzo dobry trening. Dużo analizy spotów i range'ów w wizardzie/equilabie/nash'u.
Miła atmosfera na treningu, wszystko wytłumaczone w ciekawy sposób najlepsza jest ta analiza zaraz po sesji na żywo bo dzięki temu można naprawdę dużo zapamiętać no i przede wszystkim zrozumieć:)
Odnośnie analizowania sesji to jeden set w razie potrzeby mam już nagrany. Nagram kilka jeszcze. 4 stoły starczą? Całość trwa około 40 minut jeżeli gram turbo, blindy po 4 minuty, normal blindy są 7 minut i około godzinki potrwa sesja pewnie ale mogę ze dwa stoły do setu dorzucić. No i niestety to nie PP tylko iPoker.
Dzięki za SR i masę cennych uwag w tym najważniejszą, że "ślepi w karty nie grają"
A tak na poważnie to kolejny udany trening, oby więcej takich. Jak będą jacyś chętni do nagrania sesji to śmiało pytać co i jak, chętnie się podzielę doświadczeniami, podpowiem jakich użyć programów itp.
Fajny trening, fajnie prowadzony, bardzo miło się słucha!
Szkoda tylko, że taki krótki, tak ze 4 godzinki byłyby optymalne. ♠_wink:
Sam się zastanawiam teraz, czy na 18many się nie przerzucić...
Zapraszam na jutrzejszy trening dla początkujących graczy w którym przyjrzymy się grze SJS. Będziemy grać STT za 1.5$ na P*. Jak zawsze będzie sporo ciekawych spotów do omówienia i dużo analizy:) Treningi takie będziemy prowadzić raz w miesiącu więc jeżeli ktoś jest chętny proszę info.
Napisane przez MarioAK
Zapraszam na jutrzejszy trening dla początkujących graczy w którym przyjrzymy się grze SJS. Będziemy grać STT za 1.5$ na P*. Jak zawsze będzie sporo ciekawych spotów do omówienia i dużo analizy:) Treningi takie będziemy prowadzić raz w miesiącu więc jeżeli ktoś jest chętny proszę info.
Witam kiedy następny trening :)?
Witam,
Mała zmiana: teraz treningi będą się odbywać w czwartki od 20:00 do 21:30, zmiana ta jest przewidziana na stałe.
Zapraszamy!
Pozdrawiam.