Przejdź do forum
Tournament Shark

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Tournament Shark

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
674 Wyświetlenia

Witam.

Jakie macie doswiadczenia z oprogramowaniem Tournament shark. Uzywalem go przez 7 dni i bardzo mi przypadl do gustu. I zastanawiam sie nad jego zakupem. Moze bardziej doswiadczeni sit&go'wcy podpowiedza jakies bardziej przydatne opogramowanie?

8 odpowiedzi

Bardzo przydatne, ale jak grasz dużo i nie mikro. W przeciwnym razie tylko przeszkadza.

roghatt

ale torunament shark pokazuje w sumie tylko poziom każdego przeciwnika i ilość turniejów jakie rozegrał?
A co jeśli gram ok 16 stołów naraz, idzie to ogarnąć? Chyba wtedy też może przeszkadzać?

Gram 15-20 i właśnie wtedy się przydaje - nie masz czasu na notatki i obserwację - polegasz wtedy na HUDzie i TS.

roghatt

a no to mnie teraz przekonałeś :) więc spróbować trzeba i jak mówisz czasu nie ma na notki, a TS jednak trochę informacji dorzuci.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ja gram 20-24 stoly i spokojnie zdarzam robic notatki tak wiec mysle, ze na wyzszy limit sie przyda dopiero.

Czy TS może pokazac statystyki graczy ze stołów których nie gramy tylko obserwujemy?

Napisane przez joszin
Czy TS może pokazac statystyki graczy ze stołów których nie gramy tylko obserwujemy?

Tak

Napisane przez roghatt
ale torunament shark pokazuje w sumie tylko poziom każdego przeciwnika i ilość turniejów jakie rozegrał?

Nie tylko, przydatne sa informacje na temat faz, w ktorych odpada przeciwnik.
Czy we wczesnych fazach jest loose lub na bubble tight itd. To wszystko mozna wykorzystywac przeciwko niemu.

Pamietajcie,ze nie na wszystkich platformach mozna uzywac TS.