Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] SNG z JACKPOTEM

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,123 Wyświetlenia
Walderam

Co sądzicie o graniu SNG z jackpotem na titanie, czy jest realna taka seria wygranych, żeby jackpota wygrac??:)
Poniżej link z zasadami promocji, są jeszcze w promocji turnieje SNG z większym buy-inem, dzisiaj zagrałem sobie 2 za 2$ i dwa za 5$, trzy w kasie niestety najwyżej 2 miejsce ale w tym za 5$:)
Ciekaw jestem, czy warto poświecac czas i robic sobie nadzieję na jackpota, ale jeśli ktoś jest mocny w graniu sng to powinien wziąc to pod uwagę. Co prawda na koszt jackpota fee od turniejów jest powiększone, ale może warto??:)

http://www.titanpoker.com/dirtydozen.html

4 odpowiedzi

nie podałeś, na jakim poziomie grasz.
Generalnie zacznij zapisywać sobie informacje typu buy-in, zysk, miejsce
jeżeli zauważysz, że masz więcej niż 4 pod rząd wygrane turnieje na 1, albo choć 2 miejscu to tak warto spróbować / grać.

Wiedz że gra w Jackpotowych SNG jest mocną loterią (masa maniaków...)

JacekPL

Grałem te turnieje kilka razy, po w SnG czuję się nieźle. Grałem Maui 5$+1$. Potrzebowałem 5 zwycięstw do Jackpota 29.000$.

Wygrałem 4 z rzędu. Grałem bardzo agresywnie.

W piątym, pod niemałą presją zagrałem more tight i skończyłem na 6-tym.

Nawet nie dostałem 200$ tak zwanego consolation prize.

tesg83

ja kiedys w maui wygralem 3 z rzedu... ale gralem raczej tight... problem w tych sng polega na tym ze masz 1k starting chips wiec jak reka nie podejdzie zadna w ciagu pierwszych 2-3 blindow to masz juz mniej niz 20BB a 15min pozniej musisz powoli myslec o all inie...
na pewno potrzeba duuuzo szczescia... poki co jeszcze moze sie to wydawac oplacalne troche bo tak naprawde to kosztuje cie to 5+0.60c (40c rakeback) swego czasu pamietam jak za maui byla nagroda prawie 40k$ czyli chyba przez jakies 2 miechy nikomu sie nie udalo wygrac tylu sng z rzedu... think about it...

piachu01

to już wiem gdzie wpłacę jakieś 50$:D