Napisane przez madzialenka36
Witam chyba troszkę rozjaśnię temat.
Wcześniej grałam sng maui jackpot na titanie obecnie na paddy.
Obecnie próbka 7k turniejów wynik z gry: roi -7% więc teoretycznie nie ma się czym chwalić.
Szansa na jackpot pocieszenia z mojej próbki wynosi 1 na 1500-2000 turniejów natomiast na jackpot główny 1 na 40000-50000 turniejów więc nie są to aż takie nierealne cyfry.
Najlepsi gracze mają roi powyżej 0 jednak najczęściej grają oni mniej stolików.
Ja odpalam wszystko co się da najczęścięj jest to kilkanaście stołów czasem 20+
Jeśli chodzi o przeciwników w godzinach 16-24 na każdym stole najczęściej mamy 6-7 regularsów słabszych lub lepszych no i prawie zawsze 2-3 totalnych fiszy.
Pytanie najważniejsze czy to się opłaca odpowiedź brzmi tak ale żeby zmaksymalizować zyski należy szukać roomu z dobrym rakebackiem robić duże volume i szukać dobrego affiliate.
Najczęściej wygląda to tak:
1 depo + promocje wewnętrzne + rb roomu + affiliate.
Po wyrobieniu 1 depo zmiana roomu
To chyba wszystko jak coś śmiało proszę pytać.
Pozdrawiam
czyli rozumiem ze zdobylas juz 3 jackpoty pocieszenia?ile wynosi taki jackpot?
@madzialenka36Czyli rozumiem, że w tych turkach value wyrabia się tylko z bonusów, a sama gra na poziomie B/E to standard?Generalnie zacząłem w to grać z powodu SP, ale nie obraziłbym się gdyby wpadło coś $$ do kieszeni.
na przykladzie madzi widzisz ze trudno byc tam z gry nawet b/e.wezmy ze grala sitki po 2,40$ 7k sitkow to 16,800$ roi -7% daje strate 1176$.oddala w tym czasie 2800$ rake niech ma rb na poziomie 40% co daje jej 1120$ wiec b/e jest dopiero po rb.a rozegrac 7k sitow to jakies 2 miechy.