Siemaneczko,
mam pytanie - mianowicie grywam sobie na P* 90os KO 1,50$, czasem dorzucam do tego 45os 1$, w dość krótkim czasie udało mi się uciałać z tego 140$ i zastanawiam się teraz czy zwiększyć volume (obecnie grywam ok. 5 w sesji) czy zacząć shotować 2,50$ 90os. nie ukrywam, że mam na to ochotę bo kwoty w ITM są spoooro większe, ale tu rodzi się pytanie czy poziom jakoś znacząco odbiega od niższego limitu? Jeśli ktoś się orientuje, albo ma inny pomysł na jakąś radę to będę wdzięczny
Uciułaj 100 BI na 2,5 i dopiero wtedy wskocz.
Jest też opcja, pyknij sobie :challenge, a jak spadniesz poniżej 100 USD wracaj na stawki pierwotne.
Mówi się że do odważnych świat należy, decyzja należy do ciebie
Mixowałem swojego czasu 1,50 z 2,50. Zauważalnego wzrostu poziomu nie odnotowałem. W 2,50 nieco wolniej ludzie odpadali, ale było to raczej spowodowane tym, że fishki się na bounty nie łasiły. Same 2,50 będzie Ci ciężko grać, bo strasznie wolno się otwierają. Radziłbym Ci na razie zwiększyć volume i grindować dalej te za 1,50.
Zacznij jeden stolik z tych pięciu grywać 2,5$, jak spadniesz ileś tam to go zmień spowrotem na 1,5$, jak się jeszcze podbudujesz to drugi stolik z pięciu zmień na 2,5$ itd.
Okej, dzięki za rady. Wszystkie są mniej więcej w tym samym kierunku, także tym tropem będę podążał
shot na 2,50$ był dobrą decyzją, włączyłem go dziś do sesji i siadło 3 miejsce, poza tym ship w 1,50$ KO i można już spokojnie grać 2,50$
Nie chcesz sprobowac 2,5$ 180? Szczerze mowiac nie ma tam poziomu i bardzo je polecam. Pozdro
Napisane przez miszcz7
Nie chcesz sprobowac 2,5$ 180? Szczerze mowiac nie ma tam poziomu i bardzo je polecam. Pozdro
a orientujesz się może ile trwają te 180? 90tki zajmują mi do top3 tak około 3,5h ciekaw jestem jak to w porównaniu wypada. Póki co chyba wole się rozgrzać na tych 2,5$ 90os bo na 180 z pewnością jest większa wariancja, ale jakiś shot na pewno zrobię z ciekawości
180 trwaja 1,5-2 h i sa turbo za 2,50$ za 4,50$ masz non turbo i podobno trwaja ze 4h