Przejdź do forum
SNG 180/360 regular

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SNG 180/360 regular

16 Posty
7 Użytkownicy
1 Reakcje
1,623 Wyświetlenia
Lemongd

Czy sa tutaj jakies osoby ktore chca rozwijac sie grajac sng180 ? wczesniej gralem sporo malych turniejow stt lub nawet zoomow. Jednak po namowie oraz glebszych przemysleniach wole rozwijac sie w strone MTT niz gier cashowych. Jednak wygrac duzy tutaniej daje wiecej radosci niz grindowac cashowe stoliki :)

SNG 180/360 to z tego co wiem sa najlepsze treningi oraz wprowadzenie do gier MTT jednoczesnie buduja dobrze BR.

Jezeli jest ktos kto chce polepszac swoja gre, analizowac rozdania i rozwijac aby wyciagac coraz lepsze profity to zapraszam do kontaktu byc moze zmontujemy jakas grupe. Bo czemu nie

gl hf!

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
xDUSZEK

Jestem również zainteresowany :)

sity 0.50$ 180 man, czasami 2.5$ chociaż wiedza pozwala mi grać 15$, niestety roll już nie :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Kangam

W sumie i ja był bym zainteresowany :D
Kiedyś miałem jakieś tam wyniki na 0.50$ 90os i 1$ 90 os. Po ponad rocznej przerwie mimo, że moja gra jest lepsza ( przynajmniej tak mi się wydaję ) to po małej próbce mimo, że jakiś plusa mam to niewielki i chętnie pogadał bym częściej z kimś kto tak jak ja próbuje się rozwijać.

Odpowiedz
Cytat
DiableMarseillais

turbo i standard speed? czy tylko konkretna forma?

Odpowiedz
Cytat
Lemongd Autor wątku
Lemongd

mnie tam kazda forma interesuje :) pozatym szukam chetnych do analizy byc i polepszania gry a nie stawiam wymagania hehe

z tego co wiem lepiej uczyc sie na regularnych poniewaz sa mniej wariancyjne dla tego teraz gram caly czas regulary 1 lub czasem 4,5 moze ktos cos fajnego zaproponuje :)

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

Dla mnie non turbo trwają zbyt długo :D

Odpowiedz
Cytat
Kangam

W sumie to nie ważne czy gramy turbo czy nie każdy ( raczej ) chce dążyć do jednego celu czyli grania mtt a jak wiadomo najlepiej grać i turbo i non turbo. Imo jak by miała powstać jakaś grupa graczy s&g to nie było by przeszkodą żeby gracze turbo i nonturbo się tam znaleźli ( chyba :P )

Odpowiedz
Cytat
Lemongd Autor wątku
Lemongd

pewnie :) no trwaja po 3-4h chyba ze odpadasz od razu wtedy trwaja krocej :P heh

ale dla tego ze trwaja dluzej wariancje sa mniejsze, a mtt trwaja znacznie dluzej.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

To ja proponuję zebrać każdego skype i zgadać się w jakiś dzień (może jeszcze przed świętami). Byśmy mogli na początku wspólnie sobie coś zagrać ;)

Odpowiedz
Cytat
shovi

Wyrażam zainteresowanie dołączenia do grupy =)

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep

m2 jestem zainteresowany :) teraz gram 45/90/180 turbo za 0,5$ wszystko :P na razie jestem tam gdzie jestem, ale ambicje mam wielkie, więc w grupie na pewno bym się udzielał :)

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

Lemon, to zakładaj grupę na steam/fejsie.

Odpowiedz
Cytat
Lemongd Autor wątku
Lemongd

SooNicee a moze ty chcesz to zrobic? :) to ze zalozylem topic nie znaczy ze musze to zrobic ja. Pewnie masz wieksze doswiadczenie :)

Odpowiedz
Cytat
hakirim

Chętnie dołącze do grupy, gdyż sam grywam 360tki. Przydałaby się grupka w której można pogadać o trudnych spotach itp.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

Napisane przez SooNicee
Lemon, to zakładaj grupę na steam/fejsie.

Co ja napisałem hahahahahahahahahaha, ale mnie wzięło wtedy, nikt nie zauważył, że post jest tak bardzo głupi? :P

Chodziło mi of course o grupę na skype. Lemon, myślę, że moja wiedza jest jednak na poziomie ponadpodstawowym, ale nic więcej, aczkolwiek dalej uważam, że pomysł, aby założyć grupę na facebooku/skype to świetny pomysł :)

Odpowiedz
Cytat
Lemongd Autor wątku
Lemongd

przepraszam za brak aktywnosci, ale jestem mega chory no i sa swieta niebawem :) wasza wiedza jest pewnie duzo wieksza od mojej jakby by wasz poziom nie byl dla tego fajnie aby ktos do jej prowadzenia sie znalazl

Odpowiedz
Cytat