Przejdź do forum
sitandgo tracker

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] sitandgo tracker

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
328 Wyświetlenia
stuardek

Witam,

od dawna nie grałam w pokera ze względu na brak czasu, lecz ostatnio wróciłam do tego zajęcia. Grałam wcześniej sss i bss a teraz próbuję swych sil na SNG 1usd turbo i superturbo (rzadziej). Myślę nad zakupem któregoś z pokerowych trackerów celem interpretacji własnej gry i gry przeciwników. Korzystam obecnie z wersji trial sng wizard, jednakże zastanawiam się czy jakiś pokerowy tracker nie byłby dla mnie także pomocny. Co prawda mam licencję na elephanta, ale jakoś nie mam do niego przekonania. Pamiętam, że gdy grałam bss to nie mogłam go zbytnio rozgryźć, albo źle współpracował wówczas z pokeroomem na którym grałam - już dokładnie nie pamiętam. Korzystałam z triala z holdem managera i było w miarę ok :) Teraz zaś do sng chciałabym już zakupić któryś z komercyjnych trackerów i bardzo bym Was doświadczonych graczy prosiła o dobrą i szczerą poradę, który soft byłby najlepszy dla tego typu gier. Z góry dziękuję za jakąkolwiek przyjazną i życzliwą pomoc z Waszej strony :) pozdrawiam

Czy też może wystarczy zaopatrzyć się jedynie w sng wizard albo tournament shark?

2 odpowiedzi
muuuka

Według większości Hold'em Manager jest najlepszy, sam używam i jestem zadowolony. W sng na tych limitach nie jest niezbędny, także jeśli myślisz o zakupie z myślą o tych sng to niepotrzebny wydatek. Jeśli jednak dysponujesz wolnymi środkami i traktujesz to jako inwestycję na długi okres czasu to na pewno nie pożałujesz. W analizie samej gry jest co prawda mało przydatny, do tego służy sng wizard.

Zainstaluj sobie Poker Tracker 3 - ma 60dni triala.