Ile BI polecacie na turki jak w temacie
zalezy ile stolow grasz jak wygladaly twoje wyniki na sitach z nizszym wpisowym itd. Ogolnie mysle ze 150-200 BI bedzie jak najbardziej ok
Imo spokojnie 100Bi Ci starczy. To nie sa jakies super swingowe turki, struktura nonturbo pozwala sporo ograniczyc wariancje.
100BI to bardzo mało. Przy odpowiednim doświadczeniu i wysokim ROI powinno wystarczyć. jeśli jesteś jednak nowy w tej odmianie, a do tego nie jesteś pewien jak Twoje wyniki bedą się kształtowały, to szedłbym raczej w kiedunku 200BI jako minimum
Myślę ze przy takiej dotychczasowej grze nie warto schodzić niżej. A 100-150 BI powinno styknac żeby wejść na 2.5$ 90man
problem polega na tym, że 90 os 2,5$ chyba nie otwierają się specjalnie często. Warto podnieś BR do rozsądnego poziomu i zaatakować 180 os 2,5$
no to nie widzę innego wyjścia jak praca nad co najmniej podwojeniem, lepiej potrojeniem rolla i wejście na 180 os non turbo i oczywiście klasyczne mtt. Na dzień dzisiejszy nie trzeba mieć super rolla żeby grac micro mtt. Można skorzystać z wielu roomów jednocześnie i to pozwoli wykręcić niezły wolumen nawet na limitach <5$
Tmfinger,
Wlasnie przenosze rolla z williego hilla na ps - 900 EUR. W zasadzie okreslilbym sie jako gracz cashowy, choc lwia czesc tego rolla tak naprawde wyciagnalem grajac okazjonalnie jakies VIPowskie turnieje. Szukajac swojej odmiany doszedlem do wniosku ze wlasnie w mtt czuje sie najlepiej, a zaczac chcialbym od mocnego grindowania sitandgo 180 i okazjonalnych mtt z niskim wpisowym. Przez ostatnie poltora miesiaca bylem na wojazach, wiec mi przepadl status , i w ostatanich 3 dniach starczylo tylko na sreberko, ale regularnie ogladam cie w akcji, filmiki mtt i sit&go (szczegolnie moshmana), niezle opracowane materialy crima44 (nie wiem czy kojarzysz) odnosnie 180 na konkurencyjnym portalu i.. wlasnie przechodze na starsy. CO bys poradzil od jakich stawek moge zaczac na zapoznanie sie z softem i nastepnie mocny grind z powyzszym bankrollem? Bylbym zobo za odp i pzdr.
jeśli chodzi o mtt sng, to oczywiście 2,5$ 180 os to bedzie bardzo dobry wybór i ciężko mi naleźć cokolwiek bardziej dochodowego i interesującego choćby z punktu widzenia ruchu