Przejdź do forum
Programy i ogólne p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Programy i ogólne porady

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
455 Wyświetlenia

Witam
Gram SnG 3$ a mój BM wynosi 200$ zrobionym z 50 $.
Szybko łapie mnie tilt po przegrywaniu wygranych rąk a dzisiejszy dzień jest najlepszym tego przykładem :P
Dlatego poprosił bym o podanie mi jakiegoś pomocnego programu do gry w SnG tylko że na platformach Ogame. I krótkie objaśnienie dlaczego ten??
Macie jakieś ulubione pomoce podczas gry?? Co pomaga wam w dłuższej sesji żeby nie stracić mobilizacji i koncentracji??

6 odpowiedzi
Maksymus007

przerwy - np te jakie sa w turniejach - ale spedzane inaczej niz gapienie sie na odliczanie czasu na ekranie. Moze byc nawet robienie kanapki, wyjrzenie za okno, cokolwiek byle na chwile zmienic otoczenie.

muuuka

Napisane przez Seleukosaldix

Macie jakieś ulubione pomoce podczas gry?? Co pomaga wam w dłuższej sesji żeby nie stracić mobilizacji i koncentracji??

Tiger, 1L i paczka Chesterfield'ów

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tu jest problem gdyż gram zazwyczaj kilka stolików na raz i nie zdarza się tak żebym miał przerwę na wszystkich stołach w tym samym czasie :/
Co do Tigera to nie polecam ! :P miałem wykład o tym na mojej uczelni i sprawdziłem w praktyce że nie działa on dobrze na koncentracje w długofalowym czasie i niszczy wątrobę a ja ją wolę niszczyć czymś znacznie przyjemniejszym :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

I jeszcze takie dodatkowe pytanie jaki pokerroom polecacie do grania SnG gdyż z czasem chciał bym się przenieść

muuuka

jokerstars i mega tilt poker

JogaSensei

ja mam porownanie 3 roomow w ostatnim czasie, spedzilem 2 miesiace na iPokerze (6-11$), miesiac na party poker(6$) i teraz na pokerstars(7$).
na kazdym roomie gram stt turbo FR i oto moje przemyslenia:
iPoker - mozna grac okolo 4 sitow na raz bo wolno sie otwieraja, na kazdy stol przypada prawie o kazdej porze 2-4 regow
party poker - stoly otwieraja sie troche lepiej niz na iPokerze ludzie prezentuja tu znacznie nizszy poziom gry
pokerstars - siedze tu od paru dni narazie ale poki co jestem zdziwiony poziomem gry, myslalem ze mozna tu znalezc duzo wiecej fishy niz jest w zeczywistosci, bardzo rzadko spotykam glupie zagrania. ale duzym plusem starsow jest wg mnie uklad blindow, w porownaniu do 2ch pozostalych roomow na starsach jakies 5 minut dluzej czeka sie na faze push or fold wiec zawsze ma sie wieksza szanse na zbudowanie stacka w early/middle faze.

narazie dobrze mi sie gra na starsach, jesli na party kiedys zrobia fajna promocje to pewnie tam wroce na jakis czas ze wzgledu na poziom graczy.
PS jesli miales juz kiedys konto na party pokerze i nie przysluguje Ci bonus od depozytu to polecam zglosic sie do supportu, chetnie witaja synow marnotrawnych jakimis nieduzymi reloadami