Przejdź do forum
pokerstars przesadz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pokerstars przesadza

11 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,089 Wyświetlenia

ja rozumiem wariancja itp ale w ciagu 5 min odpasc z ak <qj / 77<44 / QQ<TT no wkurwilem sie X(

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
luckywin85
PokerStrategist

Tym razem przesadzili.
Napisz do nich, żeby Ci oddali kasę za to oszustwo. W końcu skoro ręka jest lepsza, to zawsze powinna wygrać. ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

chcialem tylko ponarzekac.. ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

QJ <Q5 :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
GhostlyHeno
PokerStrategist

Co prawda na cash'u ale wrzuciłem dzisiaj stack'a z AA preflop i jakiś mistrz sprawdził mnie z Q2o ;) Oczywiście trafił tripsa 2 :P Także u Ciebie to jeszcze nie jest najgorzej ;]

Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
luckywin85
PokerStrategist

Ja przed chwilą zagrałem all in z 76o, dostałem calle od TT, AK, ale na flopie spadły mi 66 dające seta, na river spadła 7 dająca mi fulla i potroiłem się, ach ten niesprawieldiwy poker..
Zrozum, taki jest poker, kilkanaście lub więcej procent przewagi nie zapewni Ci wygranej..

Albo się z tym pogódź, albo nie graj..
Jeśli chcesz zniwelować tą losowość, to graj więcej, ale na niższe stawki, tylko ilość rozdań jest w stanie zniwelować tą losowść i jak będziesz podejmował lepsze decyzje niż inni to w końcu wyjdziesz na swoje.

skoro inni farcą, Ty pewnie też, ale tego nie widzisz. Spróbój może grać bardziej agresywnie i sprzedawać badbeaty przecwinikom, poważnie mówię.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

lucky nie rozumiesz ze ja to pisze pol zartem pol serio ? nie spinaj sie, bo wiem jak to jest ze 'szczesciem' w pokerze ;)

Odpowiedz
Cytat
luckywin85
PokerStrategist

rozumiem, ale takich wątków jest mnóstwo, jakby ludzie nie kumali, że to normalne, do tego jest dział bad beaty, żeby sobie ponarzekać.

Ja takie akcje mam regularnie.
Przykładowo 3 razy odpadłem na bubblu mając AA i sprawdzając all in.
Ostatnim razem gość mnie tak na bubblu postawił na all inie z 28o, ja call z AA i spadły mu dwie pary.

Może trochę cynicznie,a le chciałem pomóc, po prostu się nie przejmuj i graj dalej, zamiast pisać o tym rozegraj więcej rąk, żeby zniwelować te bad beaty. Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no rozumiem rozumiem :) po prostu usiadlem wieczorem do stolikow liczac na soczyste shipy a tu takie niemile rozczarowanie :D

Odpowiedz
Cytat
luckywin85
PokerStrategist

Jeśli chodzi o cashe, nie mam problemu z bad beatami, ale jak gram mtt parę godzin, to przyznaję, że czasem badbeaty wkurzają, ale jak cashuję, to też często na farcie.
Podejdź do tego profesjonalnie i się nie przejmuj.
Możesz mieć pretensję do swojej złej decyzji, ale nie do wyniku na który nie masz wpływu.

Odpowiedz
Cytat

W pokerze musisz mieć szczęście i umiejętności panowania nad tiltem. Bez odrobiny szczęścia nic nie zdziałasz. Niestety.

Odpowiedz
Cytat