Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Podziękowanie

10 Posty
10 Użytkownicy
7 Reakcje
3,219 Wyświetlenia
MarioAK

Witam!

Z racji tego że ostatnio pojawiło się sporo hejtów odnośnie mojej osoby postanowiłem zrezygnować z funkcji trenera i sędziego PS. Nie ukrywam że poker ostatnimi czasy nie był dla mnie najważniejszy. Nadmiar obowiązków (praca, dom itd) spowodował że nie mogłem poświęcić mu tyle czasu ile bym chciał. Poza tym zmiany w ofercie pokerroomów (pojawienie się turniejów spin&go) spowodowały spadek zainteresowania turniejami 9-18 os. co wiąże sie też z ilością rozdań do oceny zamieszczanych na stronie PS. Nagrywanie kolejnych produkcji z tychże turniejów moim zdaniem też mija się z celem ponieważ jaki ma sens robienie czegoś dla garstki osób? Innymi słowy uznałem że moja rola dla PS już się skończyła. Chciałem w tym mejscu podziękować szefostwu PS za współpracę a także wszystkim użytkownikom którzy bardziej lub mniej aktywnie uczestniczyli w moich treningach i analizach rozdań. Pracować z Wami i dla Was było prawdziwą przyjemnością. Tak więc gl i hf:f_drink:

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
xDUSZEK

W swoim imieniu dziękuje za to, że kiedy jeszcze sity 18nastki właśnie były bardzo popularne mogłem się dzięki Tobie bardzo wiele nauczyć. :f_drink:

Powodzenia w życiu realnym! _drink:

Pozdrawiam,
S.

Odpowiedz
Cytat
Zbiru

Dzięki Mario! Powodzonka we wszystkim!;)

Odpowiedz
Cytat

Dziękujemy!

Odpowiedz
Cytat
azg
azg

Dzięki Mario za wszystko, byłeś moim "guru" swego czasu :)

Odpowiedz
Cytat
wincentf

Nieee.....
kolejny bardzo wartościowy trener kończy współpracę z PS :| :|

Odpowiedz
Cytat
lorojd1

Trzymaj się mordo, jeb tych hejterów i wracaj.

Odpowiedz
Cytat
Siekier24

Dzięki, bardzo lubiłem treningi z Twoją osobą ;)

Odpowiedz
Cytat
mariusz2401

Ja też :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
stuardek

dzięki, mam nadzieję, że jeszzce wrócisz :)

Odpowiedz
Cytat