Przejdź do forum
Ocena gry za pomocą...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ocena gry za pomocą Holdem Managera ? Sng 9 osobowe turbo

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,105 Wyświetlenia
gorgelucas
PokerStrategist

Cześć

Zastanawiałem się czy ktoś zna jakiś sposób na wyszukiwanie laków w turniejach za pomocą Holdem Manager
Analizowałem grę używając filtru "hands busted from turnament" i do tego ze względu na liczbę graczy i wysokosć BB
by przeanalizować fazę push or fold . Rece sprawdziłem w sng wizardzie i icm calculator. Nie mogę znaleźć żadnych większych błędów.

Pozdrawiam .. udanego dnia

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi

nie chce zakladac offtopu, co nam pokazuje ten filtr o ktorym wspomniales ??

Odpowiedz
Cytat
Nomedes
PokerStrategist

imo to czy zrobiles dobry/zly push ktorym wyautowales sie z turnieju.
btw leaki a nie laki

PS. lepiej sobie pocwiczyc p/f zamiast analizowac przegrane rece bo bedzie szybciej a to nie jest takie znowu trudne do nauki a zaoszczedzony czas poswiec na poprawe/analize gry zanim dojdziesz do fazy p/f

Odpowiedz
Cytat

a w jaki sposob najlepiej analizowac gre we wczesnej fazie czyli zaanim dojdziemy do pf ? bo to jest troche dla mnie problem tym bardziej teraz z nowa struktura kiedy trzeba poszerzyc range ze wzgledu na ante.. :f_cry:

Odpowiedz
Cytat

Jak chcesz naprawdę poprawić późniejszą faze to na prawdę warto zainwestować w HRC, ewentualnie chociaż triala jeśli nie wykorzystałeś jeszcze. A co do wczesnej fazy to wrzucaj najwyżej jakieś niepewne spoty na forum, na pewno ktoś pomoże + do tego treningi avrila i bd git. Poza tym graj, graj i jeszcze raz graj.

Odpowiedz
Cytat

hrc posiadam i cos tam sobie analizuje :D dzieki za odpowiedzi i pomoc ! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
gorgelucas Autor wątku
gorgelucas
PokerStrategist

Ok ! dzięki za uwagi i powodzenia przy stolikach :gl:

Odpowiedz
Cytat