https://www.boomplayer.com/31197900_949BDB8A6D
Witam, co robimy tutaj na river? Sprawdzamy czy foldujemy? Jest to 3 ręka turnieju, nie miałem żadnych readów na przeciwnika. Trafiam tutaj top parkę z nie najgorszym kickerem do koloru. Myślę, że flop i turn sprawdzamy te bety za niecałe 50% puli. Na river większy bet niż 50% jestem w stanie tutaj sfoldować. Zagrałem też call na river, bo miałem duży stak. Nie wiem czy to była dobra decyzja. Obstawiłem przeciwnika bardziej też na jakąś top parę z lepszym kickerem QJ i KJ. Z AJo mógłby się pokusić o izolację limpera. Z góry dzięki za rady.
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Sit and Go
6
Użytkownicy
1
Reakcje
3,016
Wyświetlenia
5 odpowiedzi
PRZY tylu limperach to jest fold river , two pairs ,lepsze Jx , sety typu 888 , flushe rzadziej sie trafiają ale jednak
sam fakt że monoboard i w dodatku sparowany
yo... wygrywasz to rozdanie tylko raz na 4 razy (około) na showdownie, pozostaje zbyt mało kombo Jx w jego rangu ,które bijesz realnie patrząc zeby ten call był opłacalny. setów tam bym się nie obawiał, tak na marginesie
ja bym chyba uderzył na flopie, aby zawęzić zakres przeciwników. Grając check-call ciężko coś tutaj obstawić zakres rywala, ale sądząc po wielkości betów i 3 barellach to easy fold na river.