jaki jest przyzwoity roi na 180 man turbo ? i jak można to jakichs dobrych grinderow nicki na P*. chodzi mi o te 2.5$
Ja 180tek praktycznie nie gram więc raczej nie pomogę. Mogę tylko zgadywać, że w zależności od ilości stołów 20-40% więc mało konkretnie. Poszukaj na 2+2 najlepiej.
Myślę, że 20% to granica przyzwoitości.40% przy solidnej próbce to jest dla mnie kosmos, chociaż miksując z 3+R do osiągnięcia.
Gracze na których mam najwięcej handów to:
-smoll10
-Pavel_Frants
-ModzillaPL
-903060
-Mikeylos
-snake_5252
-Shocker1052
-bkmzee
Nie wszyscy są z tych stawek, ale na pewno wszyscy są z 180-tek.
Pozdrawiam.
dzięki za odp. no właśnie bo zacząłem je grać i po 400 turniejach mam roi 86 i zastanawialem sie ile spadnie, a z tego wynika ze sporo
3 kojarzę z nicków przy stołach. No też myslę, że 20% to min co powinno Cię interesować na 180tkach. Na 2.5$ tak z 30% bedzie już fajnie
Napisane przez MateuszPaker
Myślę, że 20% to granica przyzwoitości.40% przy solidnej próbce to jest dla mnie kosmos, chociaż miksując z 3+R do osiągnięcia. (...)
Te 40% strzeliłem z głowy bo nigdy ich nie rozegrałem wystarczająco dużo. Dobrze, że sprostowałeś.
gdzieś wyczytałem, że w STT przyzwoite ROI powinno być na poziomie 10-15%
a tu widzę, że na 180 turbo ROI 20% będzie ok. Z tego wynika, że STT gra się "trudniej".....
Jak to jest i z czego to wynika?
a tu widzę, że na 180 turbo ROI 20% będzie ok. Z tego wynika, że STT gra się "trudniej".....
Napisane przez gregor81
Raczej wynika na odwrót
to 20% podano jako dolną granice, a ty podałeś wyniki na stt super dobre. nie wiem gdzie mozna takie ROI uzyskać , 15% to chyba na czymś 3$< , choć nie jestem teraz obeznany w poziomie na stt
tylko trzeba pamiętać, że STT to kwestia 45min i po wszystkim. Także można dziennie ogromną ich ilość rozegrać, więc takie 8 czy 10% to przyzwoite roi. Policz 100 turków dziennie po 2$ z 10% zysku i miesięcznie masz 600$.
Na nonturbo masz większy ROI natomiast na turbo większy $/h. Poza tym dochodzi jeszcze rakeback (przynajmniej na FTP). Dlatego bardziej opłaca się grać turbo.
Napisane przez gregor81
Jeśli chodzi Ci o to, dlaczego w 180 wyższe ROI jest przyzwoite niż w 9-tkach to chyba logiczne - większy field, więcej spotów = więcej okazji aby wykazać się edgem... ale też dłuższy czas gry
Tak samo w STT non turbo powinieneś osiągać wyższe ROI niż w turbo, po prostu im więcej gry, tym więcej okazji do eksploatowania gry przeciwników