Witam. Czy 50bi wystarczy do sng turbo 45ppl na PS za 3,50$? Pozdro
jak to 50bi to mało przecierz to 175$ to się w zyciu nie zwróci jak mam zarabiać zadziej niż 1/50
Witam!
Jeśli grałeś je wcześniej i byłeś wygrywający nie widzę problemu żeby zacząć z taka ilością i grać 4-6 stolików. Jeśli chcesz zaczynać przygodę z 45os to polecam na początek zacząć limit niżej z tym bankrollem.
Pozdrawiam
Napisane przez pimposz
jak to 50bi to mało przecierz to 175$ to się w zyciu nie zwróci jak mam zarabiać zadziej niż 1/50
Jak jesteś dobry to 50 styknie bez problemu, jak jesteś słaby to i milion BI nie wystarczy
Są ludzie którzy ci powiedzą że nawet 100 BI to trochę mało
Graj z takim bankrollem, jaki daje ci pełną satysfakcję z gry i podczas dwóch trzech sesji gdy nie wygrasz nic, nie spowoduje stresu u ciebie
Też BI zalezy od liczby stolow. np. na turbo jeszcze powinno dodać się wiecej BI. Przy 50 powinieneść zejsc niżej.
Możę postataj się grać za 1,5$ ponieważ na 3.5$ podczas sejsi mozesz spasć mocno w dół. Też możesz zastanowić się nad grą 3:1 . 3 stoliki za 1,5$ i 1 stolik za 3,5$. sam nie wiem.
ale 50 BI to zdecydowanie za mało
Można grać i 30bi na limit tylko z dobrym BRM nie ma to nic wspólnego. Na turbosy 50bi to dla jak dla mnie za mało nawet na 4 stoliki bo przegranie 20 turniejów z rzędu lub zaliczenie 2-3 min cashy na tych 20 turniejów to norma. Z takim bankroll'em to jest po prostu dla mnie 'shot' i liczenie na run good'a.