Przejdź do forum
Ipoker Steps SnG

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ipoker Steps SnG

1 Posty
1 Użytkownicy
0 Reakcje
404 Wyświetlenia
Varrancomando

Cześć!

Słuchajcie. Przyszedł mi do głowy pewien pomysł i potrzebuję waszej rady.

Do tej pory byłem okazjonalnym, ale jednak graczem cash. Czasami grywam micro mtt i freerolle, co pozwoliło mi wykręcić ponad 300$. Jak już wspomniałem mtt grywam i raczej będę grywał sporadycznie. Lubię cash, ale czuję, że potrzebuję od niego jakiejś regularnej odskoczni. Obecnie gram na Ipoker. Kiedyś grywałem trochę sng Na pokerstars i jest tam do wyboru szeroka gama Sng mtt. Niestety na Ipoker z powodu trafficu ta opcja odpada. Rake na stt to ponad 20%, co moim zdaniem nie pozwala na profitowy grind...

Dlatego zwróciłem uwagę na steps sng. I tutaj przechodzę do sedna. Czy multitabling tych sng jest opłacalny? Czy ktoś w ogóle próbował? Powiedzmy, że poświęcam 20-30$ na stepy 1 i powoli wspinam się wyżej... Czy sądzicie, że istnieje realna szansa na wygranie ostatniego turka i zgarnięcie ticketa za 200$?? A może to czysty gambling? Nie ukrywam, że z miłą chęcią zagrałbym w niedzielnym majorsie Kiedyś zagrałem kilka for fun i wiem, że są ekstremalnie soft. Ogarniam też dość dobrze fazę p/f i nawet zdarzyło mi się korzystać z wizza

Odpowiedz
Cytat