Witam czytających.
Kilka dni temu wspólnie z kilkoma chłopakami grającymi sng stworzyliśmy na skype tzw. Grupę wsparcia sng. Szukamy jeszcze kilka chętnych osób(3-4) które by chciały do nas dołączyć. Grupa jest jeszcze w fazie organizacji(jeden chętny ma problem z netem). Docelowo będziemy pracować nad poprawą gry, analizować ciekawe spoty, planujemy session reviev. Zainteresowanych proszę o wysłanie zaproszenia na priv, z każdym chętnym się skontaktuję.
Siemka gram 3,5Ko Stt
mam tez za sobą kilka ship-ów w micro mtt 1x4maszty i 2x3maszty
chętnie sie podszkolę bo ostatnio sie bardzo zapuściłem a samemu ciężko w kupę siła.
Są jeszcze wolne miejsca w naszej learning group. Zawsze w kilku idzie łątwiej. Działamy już kilka dni i naprawdę fajni ludzie, grupa jest ambitna, zawsze znajdzie się ktoś żeby na szybko pomoc, porailować czy ocenić rękę.
W grupie narazie mamy graczy 45tek na stawkach 0,5$ 1,5$ oraz graczy STT na stawkach 1,5$
Serdecznie zapraszamy! Chętnych prosimy o kontakt na priv z Robertem lub ze mną
Jeżeli ktoś z was lub z poza waszej grupy gra hyper turbosy 6max to chętnie podyskutuję
@ Maciekelo niestety nie mamy nikogo z SH HT ale powiem Ci że jestem zainteresowany gra tych sng, więc jak byś miał czas i chęć pogadać napisz na priv.
Pomału będziemy zamykać naszą grupę, ewentualnych chętnych proszę jeszcze o zgłaszanie się dzisiaj. Rozważymy każde zgłoszenie
Mozna na liste rezerwowych na pozniejszy termin ? Teraz ewentualnie moglbym sie w weekendy udzielac . No wiecie matura sama sie nie zda
45 turbo/nt , 90 turbo i KO , micro MTT jbc .
też zapraszam na priv, ogólnie proszę wbijać do mnie z zaproszeniem pogadamy co i jak...
Napisane przez RobertWLKP
też zapraszam na priv, ogólnie proszę wbijać do mnie z zaproszeniem pogadamy co i jak...
wysłane zapro
Sprawdź PM
JEŚLI JEST JESZCZE JAKIŚ CHĘTNY DO DOŁĄCZENIA GRUPY LEARNINGOWEJ TO ZAPRASZAM NA PRIV.
tym razem tylko i wyłącznie stt.
pozdrawiam