Hej,
grinduje sng stt turbo za 15$ i powoli myślę o wejściu na 30$ i tu zaczynają się schody. Jak obserwuje 30$ prawie się nie otwierają, za to 18 osobowe sng otwierają się o wiele lepiej. czy lepiej pouczyć się osiemnastek i tam grindować czy miksować stt?
Zadałeś pytanie na które nikt Ci nie odpowie. Równie dobrze możesz zapytać czy lepiej walić prawą czy lewą :nh Próbuj, testuj - każda droga doprowadzająca rolla do upswingowej ekstazy jest poprawna :fuckyeah
myślę że forum służy do tego żeby się wymieniać opiniami. Po co wymyślać koło skoro można posłużyć się czyimś doświadczeniem. tak trudno napisać: Wiesz co 18 są strasznie zaregowane na tym limicie i granie ich ma sens tylko jeśli grasz pod rakeback.
jak masz sie nauczyc 18stek, to tak samo mozesz sprobowac hyperow 9maxow, lub zmienic na 6maxy ktore o wiele szybciej chodza
nikt za Ciebie decyzji nie podejmie w czym sie bedziesz lepiej czuc
z tego co gdzieś słyszałem na PS.com czy na filmiku to 18 od stt się nie wiele różnią ;] na pewno bym polecał pogranie na 18 na niższym limicie niż grasz teraz i stosować więcej BI niż przy stt bo im więcej ludzi tym większe swingi...
a co do granie pod rake back to chyba jak grindujesz to się = racke back ;]
no chyba że się mylę;] ale tak jak ci wcześniej powiedzieli sam musisz popróbować ;] każdy z nas jest inny i inne predyspozycje i upodobania
a grając z regami nauczysz się lepszego pokera ;]
Gralem 9os, ale na ftp i ongame[kilka k]. 18os rozegralem tez kilka k i wnioski mam takie,ze 18os sa trudniejsze.
18os szybko sie otwieraja i jest b.duzo chetnych. Co przyciaga regow. W godzinach szczytu[pon-czw] stoliki, na ktorych masz samych profitowych graczy nie jest niczym dziwnym. Mowie o stawkach >15$.
Dlaczego 18os są trudniejsze? Bo z gra na bubbel mamy doczynienia juz, gdy zostaje 6 graczy, a ciagnie sie to az do hu. W dodatku inaczej sie gra na sft, a inaczej na ft. Inaczej bez ante na sft, a inaczej na ft. Inaczej z ante na sft, a inaczej na ft. W dodatku multitabling jest utrudniony, bo regowie graja b. roznie. Niektorzy graja loose przy 6 graczach, a inny strasznie tight itp. A staty masz "uśrednione" i ciezko to rozroznic. Do tego dochodza wieksze swingi. W 9os mamy to wszystko "uproszczone".
To moje skromne przemyslenia, ale sam musisz pograc i zobaczyc. Moze akurat to bedzie Twoja nisza.
no zgadzam się 18man są inne ok
bardziej chodziło mi o taktykę, jest prawie taka sama jak na 9os...
no taktyka na 18m jest zupełnie inna niż stt, jedyne co jest podobne to to kiedy masz chipleada to napierdalasz ile wlezie