Przejdź do forum
Fifty50 Oceny opini...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Fifty50 Oceny opinia ;)

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,030 Wyświetlenia

Witam mniej więcej w tym roku w lutym zacząłem gracz w pokera i bardzo spodobało mi się fifty50 za 1.50$ . Zaczynałem z 13.5$ coś takiego teraz mam 100$ . Grająć głównie fifty50 za 1.50$ i czasem dla przyjemności za 3.50$ , na taki mały "dreszczyk/sprawdzenie siebie". Czy jest to wystarczająco "wysoko" zbudowany bankroll względem czasu jaki minął . Przez ten rok zgarnąłem 1000 FPP czy starcoins teraz nie wiem jak to teraz będzie . Chciałbym usłyszeć wasznie opinie na temat tego , czy opłaca się w to brnąć czy lepiej zmienić na coś innego ;).
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam :).

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
nivero

specjaliści z pokerstars wymyślili fifty50 bo zorientowali się że na donach jest za dużo wygrywających graczy bo miejsca są równo płatne a co za tym idzie jest mniejsza wariancja i fishki przez to generuja mniej rakeu bo szybciej wd*pcają kase i zaliczają torby, po za tym na 50 jest dużo regularsów (nie wiem czy wygrywających bo starsy blokują statystyki)
ale pewnie jakimiś podludźmi to oni nie są bo długo już tam grają wiec myślę że ciężko będzie Ci wywalczyć tam dodatnie ROI.
taka polityka roomu: nagradzanie idiotów którzy i tak oddadzą hajs z nawiązkom. Nazwałbym ten room bardziej frajerstars.
spróbuj grać dony na 888 tam masz hyper turbo i mały rake na 5tkach przez co możesz dziennie wycisnąć większy volume niż na turbosach starsów, ruch tu i tu jest wystarczający na każda porę.
Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat

dony zlikwidowali na starsach bo gracze zorientowali sie ze powstaly gangi ktore graly w zmowie.
czesto na jednym stole siedzialo po 5 graczy z chinskiego gangu i grali razem przeciwko reszcie a zyski tych gangow szly w setki tysiecy $.interes kwitl i to dopiero gracze to odkryli i naglosnili sprawe.
jestem pewien ze na wszystkich roomach gdzie sa dony tez sa takie gangi juz od stawek 2 euro a na ipoker jest ich najwiecej tak jak i botow bo im wiekszy krzak tym wiecej oszustw toleruja.

Odpowiedz
Cytat