Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dony NoN Turbo

21 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,707 Wyświetlenia
poppinm

Witam, chcialem zapytac jaka jest najlepsza platforma do grania Donów non turbo. Bede zaczynal z bankrollem 150$. Na jakie stawki moge wejsc z tym brm czujac sie komfortowo?

Odpowiedz
Cytat
20 odpowiedzi

Jak jestes dobrym graczem, ja bym poszedł na całość ; ) - >5$ na Partypoker, same ciolki tam grają ; )

Odpowiedz
Cytat
poppinm Autor wątku
poppinm

A nie ma jakiegos Roomu ze stawkami 1-3 DoN non turbo? Bo startowac od razu z 6 ( bo widze ze takie sa na party ) to troche za duzo jak na ten bankroll.

Odpowiedz
Cytat

Oczywiście, np poker770, ale rake jest dosc duzy ->20%

Odpowiedz
Cytat
poppinm Autor wątku
poppinm

Chodzi mi najbardizej optymalny na stawakch 1-3. Zna ktos?

Odpowiedz
Cytat

Tak jak mówie na poker770 znajdziesz dony na stawkach od 1 dolarka do 3$

Odpowiedz
Cytat
poppinm Autor wątku
poppinm

A nie wiesz jak tam z dostepnoscia stolow. Da rede grac chociaz te 6 naraz?

Odpowiedz
Cytat
pabloe65

ja polecam bwin masa slabycgh graczy na tych stawkach

Odpowiedz
Cytat

Traffic jest dobry. 6 stołów otworzysz w 15min~

Odpowiedz
Cytat
poppinm Autor wątku
poppinm

Zdecyduje sie raczej na Bwin gdyz na 770 juz mialem kiedys konto zalozone.

Tylko teraz tak. Bo tam sa Sitki 1.20 non turbo/turbo i 3.30 non turbo/turbo.

W non turbo blindy rosna co 8 min a w turbo co 3 min. Wydaje mi sie ze struktura blindow 3 min podchodzi pod turnieje super turbo co by moglo okazac sie bardzo swingowe. Z drugiej strony granie Non turbo moze byc bardziej czasochlonne i bede wyciagal mniej $/h.

Jesli chodzi o doswiadczenie to gralem wczesniej SNG STT ze srednimi wynikami. Przestudiowalem specyfike gry w donach obejrzalem kilka filmow zagralem kilka na innej platformie dlatego juz mniej wiecej wiem z czym to sie je. Ale niestety praktyke mam tylko z STT.

Cchialbym grac od razu te turbo za 3.30 ale czy przy strukturze 3 minutowej blindow nie bede posiadal zbyt malego bankrolla ( 165$)

Wtedy musialbym zaczal od 1.20 turbo z tym ze ten rake odstrasza.

Przy okazji bede chcial wyrabiac bonus.

jak myslicie moglbym zaczal od razu od 3.30 turbo?

Odpowiedz
Cytat
thomaPL

jezeli koniecznie chcesz grac DoN'y...
graj te 3,3 Turbo / nonTurbo - jak nie bedzie stolow mieszaj, chyba dasz rade
50BI jezeli jestes ogarniajacy wystarczy, jezeli nie wystarczy, po prostu przestan grac :)
Dasz rade. GL

Odpowiedz
Cytat
poppinm Autor wątku
poppinm

Tak tylko Dony chce grac, zawsze chcialem grac DOny ale wszyscy grali co innego to poszedlem za stadem i w sumie niepotrzebnie. Zdecydowalem ze bede gral to co mi sie naprawde podoba a nie to co wszyscy graja.

Dzieki za rade :) , moze jeszcze ktos cos napisze, ale prawdopodobnie wystartuje od tych turbo 3.30.

Odpowiedz
Cytat

ja DoN;y lubilem za to że trzeba było byc super ultra tight.
W turbo na pewno bym tego nie poczul ; ) Ja bym gral non turbo, bo wydaje mi się że te turbosy moga byc swingowe.

Odpowiedz
Cytat
tmfinger

jeśli chodzi o blindy 3min to sprawdź jeszcze jak wygląda struktura blindów pod względem przeskoków. Jeśli jest w miarę płaska, to nie podchodzi to pod super turbo. Jeśli jest coś w stylu 50/100, 75/150, 100/200, 200/400, to masz racje, prawie jak super turbo

Odpowiedz
Cytat
yogi333

Jesli chcesz grac DONy na poważnie to powinienes na Entraction bo w zeszłym miesiacu i jak sie nie myle i wtym jest obniżona prowizja do 5% czyli połowa tego co zawsze i nigdzie leprzej oferty nie znajdziesz sa stoliki 1;2;3;5 E

Odpowiedz
Cytat

taaa za to po promocji znów się bedzie pewnie czekało 40 min na 4 stoliki poza godzinami wybranymi

Odpowiedz
Cytat

wybierz taki room gdzie rake będzie wynosił 10%
czyli 3.30$ lub 5.50$ i broń boże nie graj na 1.2 lub 2.40 bo tylko stracisz kasę
na tych stawkach będziesz miał spory ruch i na ongame i na ipoker ale lepsze moim zdaniem będą turbo bo więcej ich zagrasz a poziom jest bardzo niski

Odpowiedz
Cytat

Na Evereście są DONy po 1.1 $ 10 osobowe. Blindy 8 minutowe . Gra się ponad 1h. Sa także 6 osobowe turbo 0.55$ i 3.3$ blindy 5 minut. gra sie ok. 40 min.
średnio. Poziom jest taki że ja będąc początkujacym i przegrywajacym w grach cash na mikro zaczełem na tych DONach od razu wygrywać.
Rozegrałem ich sporo sumując wyniki co 100 turnieji i chyba żadnej setki nie miałem na minus( na 1.1).

Odpowiedz
Cytat
Leinad88

Polecam super turbo dony na poker770 1,1$...na dłuższą metę dużo bardziej opłacalne niż 1,2... Łatwo, szybko można nabić 4, 5 status vip na nich.:)

Odpowiedz
Cytat
parrotx

Ja obecnie gram DoNy 6-max turbo na Everescie za 3,3$, ale zastanawiam się nad zmianą roomu, bo gram bez bonusu i do tego żadnego dawno nie dostałem, przez co są średnio opłacalne.

1. Gra ktoś może Dony 6-max w sieci Ipoker? Jaki jest ruch? Interesują mnie stawki 3-10$

2. Gdzie jeszcze można pograć Dony 6-max turbo? Gra ktoś na Ongame, 888, albo Cake poker?

Odpowiedz
Cytat