Przejdź do forum
Czy STT 9-os. na P*...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czy STT 9-os. na P* jest opłacalne?

15 Posty
10 Użytkownicy
33 Reakcje
6,437 Wyświetlenia
RobertByku2
PokerStrategist

Siema!

W ostatnich dwóch dniach oprócz cashówek pograłem trochę STT 9-os. Turbo $1,5 na PokerStars. Przyznam, że nie grałem tego formatu odkąd zacząłem grać w pokera - zaczynałem (któtko) od tej odmiany i jestem ponownie zafascynowany. Wiedza z cashówek się przydaje plus czuję odskocznię od non stop granego casha. Z racji tego, że przez ten czas wiele się zmieniło mam trochę pytań, bo zastanawiam się nad próbnym sprawdzeniem odmiany (czy jest sens ruszać to na dłuższą metę):

1) Czy jest sens dalej grać te sity turbo? Czy jest to na ten moment profitowa odmiana?
2) Jakie ROI w tej odmianie jest uznawane za przyzwoite/dobre?
3) Jakie volume najczęściej robiliście lub jest wymagane gdy graliście tą odmianę?
4) Jaki BRM w STT 9-os. jest stosowane?

W ciągu dwóch dni zrobiłem 50 STT, po 25 na dzień i nie zajęło mi to więcej jak 3h (8 turniejów jednocześnie) i przyznam, że poczułem to samo, co na początku przygody z poksem - zafascynowanie, miłą odmianę w porównaniu do casha. Nie chcę by fascynacja przysłoniła mi zdrowy rozsądek, dlatego chcę się zapytać Was, stałych bywalców o opinię :)

Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
przemek9422
Poker Player

każda odmiana jest profitowa jeśli jesteś wystarczająco dobry

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2 Autor wątku
RobertByku2
PokerStrategist

Napisane przez przemek9422
każda odmiana jest profitowa jeśli jesteś wystarczająco dobry

To jest oczywiste. Pytam z tego powodu, że wszędzie piszą o tym ze stt nikt nie gra, rake zjada profit itp i nie wiem ile w tym hucznego krzyku niż rozsądku.

Odpowiedz
Cytat
ErHB01
PokerStrategist

jest taka strona jak sharkscope , tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania jesli poszperasz w leaderboardsach sprawdzajac grafy graczy tych gier (wielu dobrych graczy sie blokuje ) , wiadomo ze na tym juz nikt kokosów nie robi ale szczegolnie jak na nasze polskie warunki mozna ciagle robic przyzwoite pieniadze jak dojdziesz do wysokiego poziomu skilla

ogolem graj to co lubisz a nie to w co gra wiekszosc

Odpowiedz
Cytat
Bolexx
Oldschool Grinder

:f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
seopaweu
PokerStrategist

Bolexx ile BI proponujesz na STT Unibet.
HUD tam nie działa.. dobrze mówię?

Odpowiedz
Cytat
sondi007
Poker Player

HUD nie dziala........ co Wy z tym HUDem.... po co Ci HUD na niskich stawkach? :D

Odpowiedz
Cytat
Bolexx
Oldschool Grinder

Napisane przez seopaweu
Bolexx ile BI proponujesz na STT Unibet.
HUD tam nie działa.. dobrze mówię?

Odpowiedz
Cytat
seopaweu
PokerStrategist

A soft Unibet daje możliwość robienia notatek?

Odpowiedz
Cytat
Bolexx
Oldschool Grinder

Napisane przez seopaweu
A soft Unibet daje możliwość robienia notatek?

Odpowiedz
Cytat
eMateoo
PokerStrategist

na moje 9 sa spoko jak na poczatek szybko sie odpalaja i grajac zwykle ABC na niskich stawkach mozna spoko profit robic:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Dziub3k
Poker Player

Także polecam 9wiątki, łatwo można coś wyciągnąć

Odpowiedz
Cytat
adasko99
Oldschool Grinder

po latach powróciem na stare smiecie czyli micro 9many turbo hehehe :f_ugly:
gram se od paru dni, glównie odmiane KO i narazie jest easy wchuj, ROI 43% ale czekam na wiekszy sampel :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
adasko99
Oldschool Grinder

siema, profitowosc micro STTów okazuje sie byc spoczko :f_drink: a podobno byly dead 10 lat temu czy jakos tak :f_ugly:

Odpowiedz
Cytat
bodidarma
Oldschool Grinder

adasko99 - dalej tak kolorowo na tych stawkach (chyba $1) jest co grasz (czyli roi >20%)?

jakaś większa próbkę masz niż 650 turków?

Odpowiedz
Cytat