Witam. Pykam 45tki turbo (obecnie za 1.5$) Według mnie 100BI na limit to sporo, więc jakim rollem można by grać aby nie było torby? Jakimi rollami wy gracie te 45tki? Rollem powiedzmy 50BI da rade je komfortowo grać? Może ktoś obeznany się wypowiedzieć?
Jak agresywnie to 100BI na styk, ale z mozliwosciami zejscia nizej. Raz w tygodniu zjazd na 80/100BI u mnie to standardzik.
A ja Ci polece bardzo agroo brm jezeli umiesz szybko schodzic i wchodzic nizej. Nie wiem ile grasz tego na sesje ale 85BI na wyzszy up 60BI na nizszy down (czyli czasem nawet 1 sesje tylko zagramy na wyzszym i schodzimy nizej). Jak masz skilla to to jest najszybsza droga
Mam pytanie do graczy SnG 45 ile średnio schodzi wam przejście na wyższe limity wiem że niema na to odpowiedzi jednoznacznej ale jeśli ktoś rozegra dużo tych turniejów i cały czas stoi w miejscu to chyba coś jest nie tak sam dopiero zaczynam nie rozegrałem jeszcze nawet 400 turniejów ale pytam z ciekawości gram te 45 za $1.50. ♠_confused:
zalezy od runu i skilla, mysle ze kolo 1k gier na dany limit to jest absolutne minimum, a moze to trwac i 5k gier.
A gdybyście mieli porównać to jakie SnG są lepsze 9os czy 45 gdzie może być większy profit? ♠_confused:
9os KO Turbo ROI na poziomie 5-10%, niech ktoś ci powie std roi z 45 i policz ile których możesz zagrać.
Pozdrawiam