Siemanko
tak mysle czy nie zaczac grac tych wlasnie sitów, i chcialbym sie dowiedziec jakie sa o nich opinie, jaki poziom itp, bo z tego co widze duzo jest informacji o 45 i 180 ale o tych jednostolikowych juz nie bardzo
ktos sie wypowie kto je gra ? :fdrink
ja tez bo zastanawiam sie czy nie dorzucac do 18nastek rano
Powinny byc mocno zaregowane no bo to tylko 9 osob wiec jezeli wieczorami jest np 20 regow tych stawek to pewnie taki stolik wyglada tak: 8 regow 1 fish ale moge sie mylic
myślę ze nie ma aż takiej proporcji ale tak jak piszesz jest kilku dobrych regów, nie gram na p* wiec nie wiem jak tam jest. Ja mieszam turbo z normal zależy jaki mam humor:) i czy gram akurat jakieś mtt. gram mało ale na próbce 300 turniejów mam roi 13%. Znam kolesi co wyciągają po 1k na miesiąc grając tylko mikro sitki. myślę że jest to dobre granie dla ludzi którzy nie czują się dobrze w cashu.
ale ogolnie jak oceniacie te gierki ? niby malo warjancyjne i nie naleza chyba do najtrudniejszych ale duza ilosc regow moze odstraszyc..
zalezy o jakich stawkach mowimy, na =>30$ nie jst z byt rozowo. Na 15 i nizej raczej soft, jak kazdy format
gralem dzisiaj 30 , saame regi . Swingowa odmiana bo watpie ze ktos wiecej niz 3% roi wykreci na 30+
mi chodzi glownie o stawki 1.50 / 3.50
i co mysliscie o tych turkach tylko ze knockout ? duza roznica ?
Na tych limitach poziom jest niski, co prawda na stawkach za 3$ można znaleźć już regów, którzy tłuką je na pełen etat, ale ich poziom nie jest górnolotny, u wielu z nich dość szybko można zauważyć naprawdę spore leaki. Za to jest cała masa fiszy, więc grając poprawnie dobre ROI musi być. Dużo tak naprawdę zależy jaki poziom gry sam reprezentujesz.:) Ja poziom 1$ przeszedłem nie używając HUDa, ani innych programów wspomagających, ze znikomą wiedzą na temat ICM, co myślę, że również świadczy o tym, że poziom nie jest wysoki. Mając te udogodnienia + znajomość ICM i obycie w fazie push or fold sądzę, że gwarantuje szybkie przejście tych stawek. Oczywiście posiadając podstawy gry STT SnG.
Co do swingów to jeśli do tej pory byłeś graczem cash, to mogą Cię nieźle zaskoczyć. W turniejach non turbo jest dużo, dużo mniejsza wariancja.