Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

45os turbo

16 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,775 Wyświetlenia
bezxc0

Witajcie panowie i być może nawet panie, gram już dość długo 45os. turbo, jeśli ktoś chciałby się dołączyć do analizy gry i ogólnie nauki tej odmiany to zapraszam. Do niedawna uczyłam się z kilkoma osobami, ale niektórzy wyjechali, a mój najlepszy kolega pokerowy zostawił sit&go i przeszedł na cash :( i praktycznie zostałam sama.

Uwaga:
- osoba musi grać co najmniej za 1,5$
- może to być osoba grająca nturbo(pół roku temu przestałam grać 27os za 7$ i 45os za 6$) bo słąbo się otwierały i filmików było mało do nauki, a żaden trener tego nie grał na treningach.
- przewiduję naukę przy użyciu jojn.me i skype
-max 5 osób

Osoby chętne proszę o wiadomość i wtedy możemy się umówić na jakąś analizę:) Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
Certh

Cześć, odbierz proszę zaproszenie. :)

Odpowiedz
Cytat
Artur8902

Przyjmij zapro.

Odpowiedz
Cytat
roztocz

poszło zaproszenie :)

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate

juz niedlugo, ale przyjmij zaproszenie :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
snakson

przyjmij zaproszenie.
Akurat zacząłem grać te Sitki i chętnie dołącze do grupy.
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
roztocz

gdzie jest wycioreks ? :)

Odpowiedz
Cytat
bezxc0 Autor wątku
bezxc0

Właśnie przyjęłam zaproszenia:) Z wyciorkiem już współpracuję ponad 2 tygodnie i naprawdę jestem zadowolona:) Jeśli chodzi o szczegóły działalności naszej grupy to proszę bardziej się kontaktować z Certh, on w tej grupie jest szefem:)

Odpowiedz
Cytat
wycioreks

A kto ten wyciorek? :D

Odpowiedz
Cytat
Artur8902

Certh przyjmij zaproszenie.

Odpowiedz
Cytat
tomasmt

ten wyciorek to jakiś słaby gamoń :)

Pisze się, przyjmij zapro :)

Odpowiedz
Cytat
witrenko

Witam czy jest możliwe dołączenie do waszej grupy ?

Odpowiedz
Cytat
bezxc0 Autor wątku
bezxc0

Wydaje mi się, że jeśli spełniasz powyższe warunki to nie ma problemu. Musisz tylko skontaktować się z Certh on się tym zajmuje:) Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

ja bym sie chetnie dolaczyl,mam bardzo duzo roznych materialow z zachodnich forow no i grywam 45t aktualnie kolo 20% roi

Odpowiedz
Cytat
Strider444

Napisane przez kaczor1978
ja bym sie chetnie dolaczyl,mam bardzo duzo roznych materialow z zachodnich forow no i grywam 45t aktualnie kolo 20% roi

To niezły z Ciebie farciarz:D

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Strider444

Napisane przez kaczor1978

To niezły z Ciebie farciarz:D

wlasnie nie slabo ostatnio zre ale nic nei poradze na to, najzabawniejsze ze zauwazylem ze na wyniki najwiekszy wplyw nie maja flipy i sytuacje keidy mamy pzrewage ale te sytuacje kiedy mamy 33% na przyklad (no z reguly to jest wtedy kiedy dostajemy calla za pelen stack od dominujacej reki) czyli wszystkie akcje typu A4 z Co i BB sie budzi z AQ a my jestesmy 3 stackiem na polfinalowym stole:D

Odpowiedz
Cytat