Gram cash i chce wymienić fpp. All in jako first 88+ A9+? Call TT+ AQ+? Czy jak to gracie?
Tu chyba nie ma co wiele myśleć i niewiele czynników wpływa na gre gdy masz 10BB na start na stole 6-max i turniej trwa 5 minut. Tu można cisnąć z automatu, przecież to nie NL200.
Nie lepiej odpalić kilka tych za 210fpp turbo, gdzie jednak mamy blindy co 5min i zwykły stack??
Tutaj nie ma co mówić o jakimś planie na gre, wszystko zależy tylko od pozycji i szczęścia, wiadomo, że musisz pushować any two z btn jak blindy to 80% do twojego stacka lol
Jeśli chcesz szybko je rozegrać to można te hyper turbo, pewnie wygrasz średnio co trzeci taki turniej, ale jak ogarniasz to chyba lepiej korzystać ze swojego edge i grać zwykłe turbo - choć może ja nie jestem dobrym przykładem bo te satelity idą mi żenująco
Ale jeśli cię jednak nie przekonałem to ja zagrałem chyba tylko 3 takie satki, i strategia jest prosta, oczywiście nie ma mowy by foldować jakieś A9+ 88+ A5s+ itp bo zebranie blindów to jest często niesamowita część stacka, jednak oczywiście nic nie zrobisz jeśli przez 10h dostajesz śmieci (co jest bardzo możliwe dlatego nie gram tego bo niezłe lotto) bo tak czy siak ktoś cię sprawdzi, i zazwyczaj będziesz w tyle...
Te saty to loteria jak spadnie po twojej stronie to się ciesz jak nie, to żegnamy
Troche smieszne sluchac opinie ludzi ktorzy zagrali moze 3 takie satelitki, a moze wcale a teraz kozacza.
To ze takie gierki to loteria to brednia podobnie jak haslo ze nie trzeba miec planu w grze.
Osoby grajace cash powinny wykupywac sobie bonusy niz brac sie za takie gierki. Inaczej sie gra gdy jest 3 graczy a gdy jest 6 kolesi. Takze zupelnie inaczej gra wyglada gdy ma sie duzy stack lub maly. Dlatego operowanie jakimis zakresami jest bez sensu.
Aimboy ma 100% racji.
Furn dokladnie to nie jest NL200 to jest SNG!!!!!!!!!dlatego nie gra sie z automatu...
jeżeli w normalnym sitku można sobie wyrobić edge nad słbym graczem to dlaczego nie można sobie wyrobić w hyper-turbo? Można tylko ze względu na strukturę będzie o wiele mniejszy dlatego wariancja będzie b.duża.
Mi te turki po prostu nie wychodzą i tyle. :0 Wole te 210fpp bo mam większy edge
Jak nie masz jak wydawać pkt to zbieraj na coś ze skepiku lub na bonusy, albo gra w TT i różnych freerollach za FPP.
Jak nie masz żadnego obycia z sng to te hyper-turbosy lepiej sobie odpuść bo Ci tylko FPP zjedzą.