K2 to nutz na niego. Btw niezly swir ten radzio, ladnie zdominowal stolik.
Zajebisty wynik, na pewno nie ostatni we wcoop teraz.
K2 to nutz na niego. Btw niezly swir ten radzio, ladnie zdominowal stolik.
Zajebisty wynik, na pewno nie ostatni we wcoop teraz.
Napisane przez herekPL
K2 to nutz na niego. Btw niezly swir ten radzio, ladnie zdominowal stolik.Zajebisty wynik, na pewno nie ostatni we wcoop teraz.
grał bardzo dobrze, ale wygrał big flipa gdy mieliśmy w miarę podobne stacki i potem już mógł rozjeżdżać stół dzięki szortowi i payjumpom, idealną sytuację miał i ją wykorzystał
no trudno, trzeba będzie po powrocie z Malty zrobić kolejny ft i tym razem zdobyć brejsleta
Gratulacje.
Trochę szkoda, że nie było polskiego HU, ale i tak świetny wynik.
GG Andrju :sdrink
Gratki !! ♠_thumbsup:
Wiedziałam na którego "konia" postawić w stejkingu !! ♠_biggrin:
Napisane przez HTAndrzej5
W pierwszym poście będę aktualizował wyniki2012-09-03 23:00 Event 05: $215 NL Hold'em [Rebuys, Turbo]
-$1400 za rebuye
Nie to żebym się czepiał ale w ofercie pisałeś ze 3R1A = 1015$, a tak mamy -400$ do profitu. Wiem, że przy tym shipie to już groszowa sprawa, ale jednak oferta była skonstruowana na 3r1a.
Ciśnij dalej, powodzenia.
Napisane przez herekPL
W pierwszym poście będę aktualizował wyniki2012-09-03 23:00 Event 05: $215 NL Hold'em [Rebuys, Turbo]
-$1400 za rebuye
Nie to żebym się czepiał ale w ofercie pisałeś ze 3R1A = 1015$, a tak mamy -400$ do profitu. Wiem, że przy tym shipie to już groszowa sprawa, ale jednak oferta była skonstruowana na 3r1a.
Niewykorzystane rebuye idą jako zwroty, ale analogicznie w przypadku potrzeby większej liczby rebuyów odejmuje je od profitu.
(puke)
Napisane przez BleakAmaranth
Napisane przez herekPL
-$1400 za rebuye
Niewykorzystane rebuye idą jako zwroty, ale analogicznie w przypadku potrzeby większej liczby rebuyów odejmuje je od profitu.
(puke)
Gdy sprzedajemy stacking na jeden turniej, i wykorzystujesz więcej rebuy'i niż zakładałeś a potem w momencie gdy odpadniesz żądasz dopłat bo stacking wyszedł np. 2x drożej niż sprzedałeś?
Nie jestem stejkerem ale poczułem chęć hejtnięcia i przytakuje herkowi
Też zwróciłem na to uwagę, ale dopiero teraz
Trochę dziwna sytuacja, ale w ofercie było to jasno napisane, więc jest tu wszystko ok.
Po prostu na przyszłość trzeba będzie to kalkulować.
Napisane przez Nevrex
Napisane przez BleakAmaranth
Napisane przez herekPL
-$1400 za rebuye
(puke)
Gdy sprzedajemy stacking na jeden turniej, i wykorzystujesz więcej rebuy'i niż zakładałeś a potem w momencie gdy odpadniesz żądasz dopłat bo stacking wyszedł np. 2x drożej niż sprzedałeś?
Nie jestem stejkerem ale poczułem chęć hejtnięcia i przytakuje herkowi
![]()
To może warto następnym razem wyłączyć kompa i wyjść na spacer jak znowu poczujesz taką chęć ?
Widziałeś kiedykolwiek staking Andrzeja na 1 turniej? :facepalm
A to w ogóle to jeżeli ktoś akceptuje warunki stakingu , w których jest jasno napisane co i jak (co przytoczył BleakAmaranth) to jeżeli nawet staking byłby na 1 turniej to skoro stejker to zaakceptował to ocb ?
Napisane przez herekPL
-$1400 za rebuye
napisałem 3R1A, bo bez sensu jest pompować wartość stejka, miałem pisać w kazdym rebuyu turbo 10R1A? byłaby masa zwrotów, a stejk kosztowałby kilka koła więcej a sam podczas gry musiałbym kalkulować rebuye zamiast skupiać się na optymalnej grze, bez sensu, dlatego od jakiegoś czasu wszystkie rebuye daje podając średnią liczbę rebuyów, a nie maksymalną jaką wezmę, biorę mniej - zwrot, biorę więcej - odliczam od profitu
drugim plusem dla stejkerów w takim rozwiązaniu jest to, że jak nie ma profitu a wezmę więcej rebuyów, to mają je za free
a trzecim plusem, po tym jak przeszedłem na oferty z mu, że dodatkowe rebuye są bez mu, gdybym je wliczał od razu w koszta stejku to byłyby droższe
ps. wziąłem w turnieju 10R1A, dlatego jest -$1400, a nie -$400 total
pewnie powinienem ten turniej wpisać 5R1A, bo to było turbo, a jakbym sprawdził strukturę leveli (na ostatnich levelach fazy rebuy rebuy=5BB) to nawet 7R1A bo tyle pewnie wynosiła realna średnia na ten turniej, no ale zorientowałem się w dzień turnieju, więc to już i tak było po jabłkach
spoko oko, tak tylko pytałem (i tak przeoczyłem, że to było w warunkach napisane).
dzisiaj sesja z kwatery głównej, a nie z Malty i od razu widać różnicę
na razie początek eventu, ale udało się uzbierać 2x średni, wygląda to obiecująco
niestety znowu powiało klimatami z ostatnich 3 sesji
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/621558_9419D855DC
zaraz potem oddałem resztę stacka do fisha w głupi sposób