W takim razie poproszę na p*
btw planujesz kolejny stejk bo pewnie większość chciałaby zostawić swoje udziały ?
W takim razie poproszę na p*
btw planujesz kolejny stejk bo pewnie większość chciałaby zostawić swoje udziały ?
Zagrałem dziś najgorszą sesję w swoim życiu, zarówno pod względem finansowym jak i mindsetowym. Aż musiałem iść do sklepu po fajki, bo idzie ocipieć.
Generalnie nie tiltuje wgle i jestem spokojną osobą ale kurwa to co się dziś działo to przechodzi ludzkie pojęcie. Miałem z 3 ft w 15 które konczyly sie na 7-9 miejscu, bo ofc żaden kurwa flip nie siądzie...
Szkoda gadać...
Dzisiejsza sesja to 128 turków z oszałamiającym wynikiem UWAGA -1078$
także total
1665/2k
+3301$
Co do kolejnego stejka to jeszcze nie wiem, generalnie widzę coraz mniejsze value w 180. i coraz mniej chce mi się je grać. Planuję przerzucić się w całości na mtt i ew. wystawiać jakieś daily sessions albo tygodniowe stejki.
Rano poodsyłam udziały, teraz nie mam glowy do tego...
no może troszkę zjebałem, stwierdzilem ze gośc mi tam niewiele repuje i mam jeszcze fe
generalnie sesja -241$
ten ship 4k ze stejka?
edit: podejrzewam, ze nie, ale i tak gratki
only starsy dla nas chyba byly
Napisane przez Yanooo
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4470181_871BF56F7D coś ty tu narobił?
Fold pre i 35bb wiecej :/
yup, tylko starsy
jest 10 left w 27 turbo knockout ale na 9bb bo sakują ;/
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4481117_D1E58AC248
3. miejsce 2612,80$ + 45$ z głów, jeszcze w grze 3,30 2x turbo 35 left
edit out 33 chyba qq na ak
1856/2k
5572$+
jutro koncze i odsylam hajsy
moze kilku turkow braknac do tych 2k ale bez sensu na 2 sesje to rozbijac takze gl
Mi mozesz nie odsylac, jesli bedzie kolejny staking, bo wyjezdzam i moge nie ogarnac
Sry panowie, nie dam rady dziś zagrać sesji.
Nie wiem jak będzie z pt i sobotą, myślę że dopiero koło pon mógłbym skończyć, także proponuję zakończyć staking tak jak jest, czyli +5572$ i wtedy jutro odsyłam profity.
Stakingów na sitki już raczej nie bd wystawiał, ewentualnie jakieś daily czy weekly mtt
k, swietny wynik, gratulacje :f_thumbsup:, mi prosze odeslac tak jak pisalem wczesniej na mb: ejziorek@interia.pl, dzieki za staking, pozdro
rozliczenie:
profit 5572$
profit inwestorów 2786$
ja 30%
tmk 30% +835,8$
DonFrye 9% +250,74$ (+udziały)
animus 9% +250,74$
kf4as 5% +139,3$
89deny89 5% +139,3$
cumil 4,5% +125,37$
dark1one 4,5% +125,37$
yanoo 3% +83,58$
Zaraz odsylam, dzięki za staking i sry za opóźnienie,
pzdr
DonFrye mam na razie jakieś problemy z wypłatą na skrilla, muszę dosłać 2gi raz dokumenty żeby mi odblokowali wypłatę, także pewnie chwile to potrwa.
Chyba, że masz konto na 888, ipokerze, albo netku??
nie wiem co z tym ftp, delikatnie mówiąc lecą w chuja ;/
ale zleciłem wypłatę z ipoker także niedługo hajsik powinien być