Przejdź do forum
UKIPT Cork with d3m...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

UKIPT Cork with d3ment0r

17 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,864 Wyświetlenia

Tutaj będę prowadził railing dla tej oferty : UKIPT

Jeżeli tylko będzie dostęp do neta w Rochester, gdzie będziemy grać, to updaty będą robione na bieżąco. _thumbsup:

Pierwszy event : #1 6-max, BI: 110 € już w środę :f_cool:

Życzcie szczęścia. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi
CichyGrzmot

GL

Odpowiedz
Cytat
etnomalczik

GL!

Odpowiedz
Cytat
Byqu

GL!

Odpowiedz
Cytat

z fartem tam :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Nathrakh

Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Za dwie godziny :

#1 Event 6-Max, BI: 110 €

Jeżeli się uda, to co jakiś czas będzie leciał update z telefonu. Jeśli nie będzie możliwości, wrzucę podsumowanie całego turnieju po powrocie do hotelu.

Wish me luck! _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
stekubuk

Nie stejkuje, ale GL ! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
grisza1989

Niech się wczorajsza sesja on-line przełoży na grę live, GL!

Odpowiedz
Cytat
Olorion

Ouu jea ;]

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pierwszy event za nami.

79 osób na start, struktura trochę słaba (jak dla mnie) - 6k na start, 25 min. lvl, 6-max (jak wiadomo).
Mimo to trafiłem dość przyjemny stolik, z kobitką po prawej, co oznaczało luźne 3 bety. _thumbsup:

Czwarta ręka - opłacone quadsy, ręka później wygrany 4bet pot pre z T9o.
Generalnie zapowiadało się na prostą grę.

Problemy zaczęły się na 3 levelu (i na nim się skończyły _mad: )

Najpierw otwieram na 40bb z BTN T9s. Dostaje call od BB na podobnym stacku. Flop KJ4 mono - flush z flopa. _thumbsup:
Turn J, river 2. Gram trzy small beczki 4 value, dostając trzy snap calle od....KJo. :ayfkm:

Spadam na 2,7k.

Dwa handy później po mojej lewej dosiada się jakaś azjatka i od razu dostaje karty od dealera.
Na CO dostaje TT. Open minraise i....... snap 3bet 4,5x od wyżej wspomnianej. Foldy do mnie.
Sick spot imo, bo wygląda to dla mnie imo tragicznie. Nie potrafię mimo to na 17bb, na 6maxie zrzucić dziesiątek. Wrzucam 4b shove, dostając snapa od..... K :club: Q :club: . :ayfkm:

Flop? Q Q x. Reszty nie muszę przytaczać - out na 3 lvlu. :rage:

----------------------------------------------------------------------------------

Btw. w kwestii updatów, będę to robił tak jak dziś, tj. po powrocie do hotelu, gdyż ciężko nawigować na necie w Rocherster, gdzie samo połączenie się z siecią zajmuje parenaście minut.

Graty dla Ozziego za FT w tym evencie ( :sdrink ), a ja razem z Rebusem napieprzam jutro dzień pierwszy Main Eventu!

Wish us luck! :pokerface:

P.S.

Spoiler

Dobrze, że cashówki są light - nawet jak na UKIPT _ugly: :nh

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Szybkie podsumowanie, bo dopiero co wróciliśmy z Rebusem z Rochestown i nie mam siły na coś większego, mimo że znalazłbym parę spotów, które są warte uwagi i kilku słów komentarza.

:club: Main Event 1A - out pod koniec pierwszego dnia
:club: #5 NLHE Turbo, BI: 110 € - udało się wejść na sFT, ale tu już niestety poszło trochę gorzej. Out na 14th i mini cash - 175 €. ;)

Stay tuned!

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Update (15 II 13) :

:diamond: #6 NLHE High-Roller Super Satellite €100 + R - out w połowie stawki. Spot na TOP3. Siedzę na SB na 16,5 bb, trzy rozdania wcześniej zaliczyłem double upa. Limp na UTG, UTG+1 gra open za 3100 (blindy 600/1200). Na SB podnoszę AQo. Tank shove. Limper fold, open raiser taaaaank cal z 77. :rage: W satce - come on. Imo bad call, ale co ja się znam... :rage: Board TTJ 4 6 i out.

Mamy 100 € do zwrotu za dwa niewykorzystane rebuye.

:diamond: #7 NLHE Turbo KO, BI: 160 € - out 20 miejsc przed kasą. _mad: Ogólnie grało się przyjemnie, bez większych problemów nabudowałem się bez showdownu na 18k. Później długo, długo nic. Blindy wskakują na 1000/2000. Foldy do SB, który pushuje swoje 21k. Ja na BB podnoszę 22 i snap calluje. Unlucky QQ i out. :f_eek:

Sobota - dwudniowy event za 330 €. Miejmy nadzieję, że tu pyknie deepek i będzie szansa na grubszy ship. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Podsumowanie całego stakingu, wrzucę jutro po powrocie do Polski.

Dzisiejszy event prawdopodobnie odpuszczamy.

Greetings from Cork! :sdrink

Odpowiedz
Cytat
spajdi

Kiedy jakies podsumowanie?

Odpowiedz
Cytat
grisza1989

?(
pewnie już został w Irlandii i do Polski nie wróci, dolary przepadły ;(

Odpowiedz
Cytat