bankroll: 665$
gier: 863
Wczoraj byly deepy, fajnie sie gralo. Niestety bez kropki nad i. 19 miejsce w 2,20 turbo 6 max, 7 miejsce w 2+r 500cap.
Bedzie lepiej.
bankroll: 665$
gier: 863
Wczoraj byly deepy, fajnie sie gralo. Niestety bez kropki nad i. 19 miejsce w 2,20 turbo 6 max, 7 miejsce w 2+r 500cap.
Bedzie lepiej.
No kurwa co za gowno. Mecze tego capa za 4,40. Wchodze na ft jak chiplider. AK<TT ok, short podwojony, QQ<KK coolerek z setem dam znakomicie teraz ja jestem krotki, bronie blindow z AJs i oczywiscie sb pokazuje AA. Caly turniej grasz jako cl a na ft 3 raczki i po pizdzie. Cudowna sprawa.
bankroll: 669$
bankroll: 755,72 $
gier: 1023
1000 turkow rozegrane. Rozsylac zwroty czy kontynuujemy?
Napisane przez giuseppePK
dla mnie mozesz grac ile wlezie![]()
Też tak uważam. Myślę, że 1k turniejów ponownie to będzie dobry pomysł. Co na to pozostali inwestorzy?
No próbka malutka. Pytanie czy dobijamy do 1k$ na tych sng180os. i potem gramy mtt czy od razu ciśniemy mtt i najwyżej przy spadku (np. 500$) wracamy do sng180os.
Na pewno mixuje sitki z mtt, to nie ulega watpliwosci.
Panowie Jasiek1990, ToKaHaBi i boguslaw57, czekamy na Wasza odpowiedz.
Napisane przez txell2012
Na pewno mixuje sitki z mtt
Tak chyba będzie najlepiej. Zmniejszy się wariancję trochę.
Dobra panowie ja odpalam sesje. Jesli wymieniona trojka inwestorow zechce otrzymac zwrot to odesle naleznosci a kwote odejme od rolla i juz. Chyba nie ma problemu?
Napisane przez txell2012
Dobra panowie ja odpalam sesje. Jesli wymieniona trojka inwestorow zechce otrzymac zwrot to odesle naleznosci a kwote odejme od rolla i juz. Chyba nie ma problemu?
Spoko, oni mają po 5%, więc naszego rolla w razie czego nie zaboli.
Mam dwie wiadomosci. Dobra i zla.
Najpierw zla:
Zaliczylem koszmarna nocna sesje. Swing 50bi na 180tkach + lipa w mtt. 250$ w plecy
Dobra wiadomosc:
Shipnalem gownoturek przed chwila i odrobilem 170 baksow.
Jestem wykonczony. Ide spac.
bankroll: 672$
bankroll: 602$
gier: 1231
180tki mnie nie rozpieszczaja, 200 gier minelo od ostatniego miejsca na podium. Wczoraj raz czwarte miejsce, pula na cl-a AT<KJ. Nie wiem co o tym myslec, nieprawdopodobne rzeczy sie dzieja. Wiem, ze swingi moga wyniesc i 100-200bi dlatego gram swoje jak najlepiej umiem lecz powoli sie zniechecam. Jesli dzis regres sie utrzyma to chyba podziekuje za te sitki, mimo to, ze uwazam je za bardzo latwe..
Wlasnie wstalem i zaraz siadam do gry.