tyty
1/9
Jestem 3/4 i zostali w miare ogarnięci gracze, więc chyba będzie deal, ale na hosta czekamy juz z 10 minut ;/
Jednak nie grałem i niestety do końca miesiąca niewiele uda mi się już zagrać
Ostatnio mam kilka spraw na głowie i rzadko jestem w domu.
Szacuję że do końca miesiąca uda mi się zagrać jeszcze 4-5 sesji.
Postaram się jak najwięcej.
Ewentualnie możemy trochę wcześniej rozliczyć, jeśli wyrazicie taką chęć.
Fajnie by było jakbyś rozliczyl przed wyjazdem do pardu skoro stacking konczy sie w trakcie festiwalu.
Dzisiaj gram mała sesję.
Zjebałem trochę na ipoker, bo odpalilem turniej turbo 5$ R/A, bo myślałem że to jest turniej, a okazało się że satelitą do turnieju 55$ R/A. Wziąłem tylko jednego rebuya, bez addona, i nie wiem jakim cudem, ale wygrałem ticketa.
Teraz nie wiem co robić, bo nie mogę się z niego wyrejestrować. Z jednej strony granie go bez rebuya i addona to głupota, a z drugiej wydać 100$ na jeden turniej, to też trochę słabo.
Doradźcie mi szybko co robić? Grać go normalnie jako 1r1a za ~110$, czy po prostu odpuścić i "przegrać" 10$ za satelite
Chodzi o turniej 15k gtd 55$ R/A o 21:00 dzisiaj
btw. 8/27 w 4k 3,5$ r/a na 888
Szp4Q czy mógłbyś napisać dokładną ilość gierek które rozegrałeś ?
Bo ostatnio wygląda to bardzo słabo.....
Od ostatniego rozliczenia zagrałem 502 turnieje. Z czego w lipcu tylko 133 ;/
Wiem że to bardzo mało i macie prawo być niezadowoleni. Niestety Lipiec okazał się dla mnie dosyć pracowity. Miałem kilka wyjazdów wakacyjnych, pomagałem rodzinie przy budowie domu i jeszcze kilka innych spraw. Mam w tym miesiącu bardzo mało czasu na pokera. Gram już na stejku 5 miesiąc i w końcu musiał przyjść taki okres - cały czas grać nie można.
Ale i tak mam nadzieję, że nie będziecie narzekać, bo jak na razie każde rozliczenie jest profitowe i zarobiliście na mnie już na prawdę sporo
Zagram jeszcze 1-2 sesję przed końcem miesiąca i robię ostatnie rozliczenie i zaczynam grać za własne $
Mam nadzieję że zostawicie mi pozytywny feedback
Próbowałem zagrać dziś większą sesję, ale net mi szwankuje i się rozłącza co jakiś czas, więc więcej nie odpalam ;/
Jutro zrobię podsumowanie i roześlę kasę
Roll: 7383,13
Profit mój: 1522,40
Profit inwestorów: 1860,72
Do odesłania: 5860,72
ja - 20% 1172
debesciak69 30% 1758
legionista89 17,5% 1025,5
CichyGrzmot 10% 586
plushack 5% 293
asiarat 5% 293
babel92 5% 293
incasent 2.5% 146,5
aeniman 2,5% 146,5
szkot 2,5% 146,5
Przepraszam za słaby volume w lipcu - było bardzo wakacyjnie.
Ale z drugiej strony - trzeci stejk i trzeci raz niezły profit
Myślę że wszyscy są zadowoleni
Dzięki za stejka i polecam się na przyszłość.
Zabieram się za wysyłanie. Wszystkim będę słał na p* na nicki z których dostałem przelewy.
Wpiszcie się do feedbacku