N1! Tak trzymać
Panowie, mam propozycję. Zagrałem gdzieś koło 250 turniejów, wiem że to dopiero połowa z ilości wcześniej uzgodnionej. Bardzo byłoby mi na rękę zakończenie stakingu na dniu dzisiejszym. Zapewniłem wam wszystkim duży profit, którego nikt by się nie spodziewał, i chciałbym abyście zrobili teraz coś dla mnie
Co wy na to?
Roll na teraz to 2780$.
Mi pasuje,
jezeli bedziesz wystawial nastepny stacking na rushe - możesz mnie wpisać.
Tak na szybko wstępne wyliczenia:
Profit inwestorów: 1090$
GibkiJoe 50% = 300$ + 545$ = 845$
SpartaMrFab 30% = 180$ + 327$ = 507$
Coorchuck 20% = 120$ + 218$ = 338$
Mi by bardziej pasowało zebys grał dalej bo ze stakingami jest tak ze dla inwestora liczy sie longrun, im wiecej rozegranych gierek tym lepiej. Podobnych stakingow mam wiele, jedne wypadaja lepiej inne gorzej i czesto jest tak że własnie jeden taki staking pokrywa wariancje i minusy z innych stakingów. Oczywiscie jestemy zadowoleni z tego jak przyrunnowałes, ale rownie dobrze moglo byc słabo i my inwestorzy iwestowalibysmy w Ciebie dalej. Jakbyś wtopił po paru dniach 40+% rolla nikt by nie mowil ze przerywamy staking.
Doskonale rozumiem Twój punkt widzenia, napewno podchodzisz do tego bardziej emocjonalnie/personalnie... dla mnie to kolejny wpis w excelu, dla odmiany tym razem pokolorowany na zielono.
Mimo wszystko nie bede robil Ci problemow, jesli wszystkim bedzie to pasowało, chociazby dlatego ze udalo mi sie z Toba dogadac na ten staking przez priv, wiec tu ukłon w Twoja stronę
Jednak na przyszłosc miej na uwadze zabezpieczenie siebie przed takimi sytuacjami odpowiednim punktem w regulaminie stakingu, tripple up jest czesto stosowany.
Jesli bedziesz planowal jakis kolejny staking w przyszlosci np na jakies wyzsze wpisowe itp miej mnie na uwadze
pozdrawiam.
Niestety coorchuck, któy posiada 20% udziałów z tego co widzę rzadko bywa na forum. Skoro fab i ty macie 80% udziałów, pozwolę sobie nie czekać na jego odpowiedź. Po południu zagrałem jeszcze parę turniejów stąd profit minimalnie mniejszy od tego podawanego wcześniej.
Profit inwestorów: 1070$
GibkiJoe 50% = 300$ + 535$ = 835$
SpartaMrFab 30% = 180$ + 321$ = 501$
Coorchuck 20% = 120$ + 214$ = 334$

Dzięki za owocną współpracę