Przejdź do forum
Swist87 railing 200...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Swist87 railing 2000sng 180man

52 Posty
7 Użytkownicy
32 Reakcje
14.5 K Wyświetlenia
Swist87 Autor wątku
Swist87

Liczba sng: 91 łącznie: 1269
Profit: -29$ łącznie: -258$
Roll: 542$

Sorry panowie, ale psychicznie jestem zmiażdżony, nie dam rady tego dalej grać... nie tak to się miało ułożyć. Staking czasowo powienien się zakończyć, volume tragiczne, ale jak tu grać więcej z takim runem. Jutro powysyłam wam kasę, sorry.

Odpowiedz
Cytat
Guras1

Hmm, no trudno, nie ma sensu grać w takich momentach nie czując się w pełni komfortowo. Chociaż poprzedni update był optymistyczny. Tak niestety bywa w turboskach.

W ramach rekompensaty za niedograny volume w ustalonym czasie proponuję doliczyć starscoiny za grę do stanu rolla.

Odpowiedz
Cytat
Swist87 Autor wątku
Swist87

sorry, ale starcoinsów nie mam, wykorzystałem je wcześniej. Nigdzie nie było napisane, że pokryją one stratę lub będą rekompensatą za niskie volume...

Odpowiedz
Cytat
Swist87 Autor wątku
Swist87

musicie mi przesłać nicki na p* bo nie pozapisywałem sobie ich.

Odpowiedz
Cytat
Olsza12

Olsza12

Odpowiedz
Cytat
Guras1

Góras

Odpowiedz
Cytat
Guras1

Napisane przez Swist87
sorry, ale starcoinsów nie mam, wykorzystałem je wcześniej. Nigdzie nie było napisane, że pokryją one stratę lub będą rekompensatą za niskie volume...

Racja nie było, mam nauczkę na przyszłość, żeby uzgadniać takie rzeczy. Ale jakby nie patrzeć to złamałes warunki umowy. W tych sitach volume i mindset to podstawa. Oczywiście co do jakości gry ciężko mieć pretensje bo każdy bierze to ryzyko na siebie, poza tym nie wątpię w to, że potrafisz grać dobrze, bo masz już solidną próbkę na tych sitach na sharku. Natomiast co do volume to powinniśmy mieć duże pretensje. Nie wyrobiles się w czasie i całkowicie unikasz odpowiedzialności. Tu już nawet nie chodzi o pieniądze bo kwota na szczęście była mała i sam mam najmniejszy %. Ja się czuję trochę oszukany. Liczyłem że gość, który wystawiał w przeszłości już 8 stackingow podejdzie profesjonalnie do sprawy.
Pozdrawiam i życzę więcej szczęścia w gierkach w przyszłości.

Odpowiedz
Cytat
Swist87 Autor wątku
Swist87

Guras pomyliłem się z wysyłanie pieniędzy i wysłałem ci całe 100%, proszę odeślij mi je, tak żebym wszystko normalnie rozliczył...

Odpowiedz
Cytat
Swist87 Autor wątku
Swist87

albo po prostu:

roll: 542$ * 20% = 108.4$

160-108.4= 51.6$

Odeślij mi proszę 51$

Odpowiedz
Cytat
Granello

Poproście Swista o audyt, to się okaże czy faktycznie nie ma tych starscoinów :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Swist87 Autor wątku
Swist87

ok, dzięki.
Artur90 czekam jeszcze na ciebie.

Odpowiedz
Cytat
Guras1

Napisane przez Granello
Poproście Swista o audyt, to się okaże czy faktycznie nie ma tych starscoinów :f_thumbsup:

Co za różnica czy ma czy nie ma, starcoiny to nic innego jak waluta, więc wystarczy, że miał na sobie część udziałów, co oznacza, że jakiś pieniądz ma. No ale jak widać autor nie ma zamiaru wyjść z honorem z tej sytuacji. I tak tych starcoinów zapewne wyszło ze 3 razy mniej niż straty, które i tak nie są za duże, więc już pewnie więcej $ straciłem marnując tu swój czas.

Odpowiedz
Cytat