zerknij pomysł ozzego, wystawiasz dużo ofert pobocznych, a skoro zależy Ci tu na proficie, to może część udziałów wykupiłby ten staking? jako że nie żre w tym titanicu ♠_ugly:, to mogłaby to być stosunkowo niewielka cegła, np 10-20%. Taki luźny pomysł do Ciebie i pozostałych inwestorów
Napisane przez dark1one
zerknij pomysł ozzego, wystawiasz dużo ofert pobocznych, a skoro zależy Ci tu na proficie, to może część udziałów wykupiłby ten staking? jako że nie żre w tym titanicu ♠_ugly:, to mogłaby to być stosunkowo niewielka cegła, np 10-20%. Taki luźny pomysł do Ciebie i pozostałych inwestorów![]()
ten pomysl jak najbardziej mi sie podoba, gdyz wyzej gdzie nie moge grac z tego stejka z powodu spadku urywam regularnie , oryginalny pomysl i naprawde mi sie podoba, ciekawe co na to reszta
gram tutaj w chwili obecnej 1-22$ + sng w chwili obecnej więc w pobocznym stejku gdzie mam powiedzmy avg bi 100$ moznaby bylo wziąć te 10-20%
edit: to jest swietny pomysl też z tego powodu ze absolutnie każdy turniej jaki gram łapałby się tez w ramy tego stejka i nie byloby żadnego uszczerbku pod tytułem że tam żre a tutaj nie żre
edit2: + mamy jeszcze cale 2 miesiące gry i to naprawde moze byc dobry pomysl
jeśli mamy roll na turki za 20$ to spokojnie możemy wziąć 20% z turków ze średnim wpisowym 100$, na jedno wychodzi
jestem za
♠_thumbsup:
w takim razie przejmujecie resztę udziałów w tym daily
Daily session with Kuubek (22.5%left)
wish me gl
6% stakujących zgodziło się na wydanie 1/3 pozostałej kwoty stakingu w 1 dzień na sesję w której 50% to turbo/hyper
+ decyzja zapadła od godziny 22.00 - 8.30 rano - a jak bym miał zmiane dzisiaj od 6.00 do 16.00 to bym nawet nic nie wiedział
i zostało to przez Ciebie kuubek zaakceptowane ???
zostawię to bez komentarza
ja mam 15% udziałów i mam wyjebane na taką ofertę
spoko w takim razie pomysl odrzucony, jednak i tak mysle ze to byl dobry pomysl bo nie pobieralbym cutu akurat dla longtermu + mielibyscie udzialy w kazdym turku
nie bede nikogo na sile namawiał na dodatkowa opcje "odrobienia" rolla, nadal zamierzam grac sporo sng i mtt z tego przedzialu stąd ale to będzie o wiele trudniejsza droga anizeli laczac wszystko, prawda jest taka ze "oddalem" z szipow na hs w tym roku juz najmniej kilka koła, ktore mogly znalezc sie tutaj
bez urazy mienso ale sam jestem tutaj najwiekszym inwestorem + mam najwieksze doswiadczenie w mtt dlatego podjalem decyzje z jak najlepszymi intencjami, jesli uwazasz ze ten pomysl jest -EV czy cos to prawdopodobnie masz racje, sprawa dosc subiektywna
Anyway, zamykam sprawę.
P* oferuje dziennie tyle fajnych turniejów normal/turbo gdzie za ft jest 0,5k/4k$ że naprawdę jest z czego wybierać i nie trzeba w 1 dzień zmieniać stakingu z 2,5k$ na 15k$
pozdrawiam
no troche tego jest, biedy nie ma
tak czy siak gdybym wykupowal z tego stejka rozsadne cegły do daily to nie byloby tutaj ~3k a z 8k
jesli juz mienso to 10% nie 6,
ale jestem ciekaw jak wypowie sie reszta co do tego tematu wykupowania cegiełek w ofertach kuubka daily w ktorych ostatnio dosc czesto koncza sie profitowo.
Napisane przez pejas
jesli juz mienso to 10% nie 6,ale jestem ciekaw jak wypowie sie reszta co do tego tematu wykupowania cegiełek w ofertach kuubka daily w ktorych ostatnio dosc czesto koncza sie profitowo.
procentowo powyzej 50% udzialow
ostatnio konczyly sie profitowo jakos w 80% i to z calkiem niezlym srednim roi w okolicach 250-300%
dodam jeszcze ze wyzej jak na ironie o wiele latwiej krecic stabilniejszy przychod
ze wzgledu na duzo mniejsze fieldy dochodzi sie o wiele czesciej do FT
jestem jak najbardziej za tym 10% , przy 10 % wychodzi naprawde smieszny avg bi w okolicach kilku $
Napisane przez Kuubek
jestem jak najbardziej za tym 10% , przy 10 % wychodzi naprawde smieszny avg bi w okolicach kilku $
dokladnie, choc wg mnie to 10%$ to za malo, wolalbym ~20%, mam tez chyba 3%, niech wiec decyduja "glowni" udzialowcy