Przejdź do forum
Stocznia Kuubka 258...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Stocznia Kuubka 2582/5000

401 Posty
25 Użytkownicy
0 Reakcje
27 K Wyświetlenia
dark1one
PokerStrategist

zerknij pomysł ozzego, wystawiasz dużo ofert pobocznych, a skoro zależy Ci tu na proficie, to może część udziałów wykupiłby ten staking? jako że nie żre w tym titanicu _ugly:, to mogłaby to być stosunkowo niewielka cegła, np 10-20%. Taki luźny pomysł do Ciebie i pozostałych inwestorów ;)

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

Napisane przez dark1one
zerknij pomysł ozzego, wystawiasz dużo ofert pobocznych, a skoro zależy Ci tu na proficie, to może część udziałów wykupiłby ten staking? jako że nie żre w tym titanicu _ugly:, to mogłaby to być stosunkowo niewielka cegła, np 10-20%. Taki luźny pomysł do Ciebie i pozostałych inwestorów ;)

ten pomysl jak najbardziej mi sie podoba, gdyz wyzej gdzie nie moge grac z tego stejka z powodu spadku urywam regularnie , oryginalny pomysl i naprawde mi sie podoba, ciekawe co na to reszta :)
gram tutaj w chwili obecnej 1-22$ + sng w chwili obecnej więc w pobocznym stejku gdzie mam powiedzmy avg bi 100$ moznaby bylo wziąć te 10-20%

edit: to jest swietny pomysl też z tego powodu ze absolutnie każdy turniej jaki gram łapałby się tez w ramy tego stejka i nie byloby żadnego uszczerbku pod tytułem że tam żre a tutaj nie żre

edit2: + mamy jeszcze cale 2 miesiące gry i to naprawde moze byc dobry pomysl :)

Odpowiedz
Cytat
pabo69
PokerStrategist

jeśli mamy roll na turki za 20$ to spokojnie możemy wziąć 20% z turków ze średnim wpisowym 100$, na jedno wychodzi

jestem za
_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

tez jestem za ta opcja zeby longterm zaliczal sie do majorow

Odpowiedz
Cytat
pejas
Poker Player

tez jestem jak najbardziej za!

Odpowiedz
Cytat
aeniman
PokerStrategist

Me like the idea :).

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

w takim razie przejmujecie resztę udziałów w tym daily
Daily session with Kuubek (22.5%left)

wish me gl :)

Odpowiedz
Cytat
panpankracy
Elite Grinder

to ci dopiero kreatywna ksiegowosc, oby z fartem!

Odpowiedz
Cytat

6% stakujących zgodziło się na wydanie 1/3 pozostałej kwoty stakingu w 1 dzień na sesję w której 50% to turbo/hyper

+ decyzja zapadła od godziny 22.00 - 8.30 rano - a jak bym miał zmiane dzisiaj od 6.00 do 16.00 to bym nawet nic nie wiedział

i zostało to przez Ciebie kuubek zaakceptowane ???

zostawię to bez komentarza :facepalm:

ja mam 15% udziałów i mam wyjebane na taką ofertę

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

spoko w takim razie pomysl odrzucony, jednak i tak mysle ze to byl dobry pomysl bo nie pobieralbym cutu akurat dla longtermu + mielibyscie udzialy w kazdym turku

nie bede nikogo na sile namawiał na dodatkowa opcje "odrobienia" rolla, nadal zamierzam grac sporo sng i mtt z tego przedzialu stąd ale to będzie o wiele trudniejsza droga anizeli laczac wszystko, prawda jest taka ze "oddalem" z szipow na hs w tym roku juz najmniej kilka koła, ktore mogly znalezc sie tutaj

bez urazy mienso ale sam jestem tutaj najwiekszym inwestorem + mam najwieksze doswiadczenie w mtt dlatego podjalem decyzje z jak najlepszymi intencjami, jesli uwazasz ze ten pomysl jest -EV czy cos to prawdopodobnie masz racje, sprawa dosc subiektywna :)

Anyway, zamykam sprawę.

Odpowiedz
Cytat

P* oferuje dziennie tyle fajnych turniejów normal/turbo gdzie za ft jest 0,5k/4k$ że naprawdę jest z czego wybierać i nie trzeba w 1 dzień zmieniać stakingu z 2,5k$ na 15k$

pozdrawiam ;)

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

no troche tego jest, biedy nie ma :)
tak czy siak gdybym wykupowal z tego stejka rozsadne cegły do daily to nie byloby tutaj ~3k a z 8k :)

Odpowiedz
Cytat
pejas
Poker Player

jesli juz mienso to 10% nie 6,

ale jestem ciekaw jak wypowie sie reszta co do tego tematu wykupowania cegiełek w ofertach kuubka daily w ktorych ostatnio dosc czesto koncza sie profitowo.

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

Napisane przez pejas
jesli juz mienso to 10% nie 6,

ale jestem ciekaw jak wypowie sie reszta co do tego tematu wykupowania cegiełek w ofertach kuubka daily w ktorych ostatnio dosc czesto koncza sie profitowo.

procentowo powyzej 50% udzialow

ostatnio konczyly sie profitowo jakos w 80% i to z calkiem niezlym srednim roi w okolicach 250-300%
dodam jeszcze ze wyzej jak na ironie o wiele latwiej krecic stabilniejszy przychod
ze wzgledu na duzo mniejsze fieldy dochodzi sie o wiele czesciej do FT

Odpowiedz
Cytat
pabo69
PokerStrategist

kupmy 10% ;)

Odpowiedz
Cytat
dark1one
PokerStrategist

no właśnie, możesz grać więcej volume przy rozsądnym BM, to może wykupmy 5-10%?

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

jestem jak najbardziej za tym 10% , przy 10 % wychodzi naprawde smieszny avg bi w okolicach kilku $

Odpowiedz
Cytat
pejas
Poker Player

jesli mam jakis glos z moimi "smiesznymi" 4% to jestem za 10% z daily.

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

każdy ma głos :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Kuubek
jestem jak najbardziej za tym 10% , przy 10 % wychodzi naprawde smieszny avg bi w okolicach kilku $

dokladnie, choc wg mnie to 10%$ to za malo, wolalbym ~20%, mam tez chyba 3%, niech wiec decyduja "glowni" udzialowcy

Odpowiedz
Cytat