Napisane przez panpankracy
kuubek ten SM jest szipowany w ramach longtermu?
ps. powiedz ze tak.
jakis tam maly udzial longterm ma w dzisiejszych majorsach, ale daleko do 100%
kuubek ten SM jest szipowany w ramach longtermu?
ps. powiedz ze tak.
jakis tam maly udzial longterm ma w dzisiejszych majorsach, ale daleko do 100%
Jakies tygodniowe podsumowanie?
po calym tygodniu grindu wzialem wczoraj wolne od wszystkiego, dzis sie za to biore
16-17 lutego (weekend) -307.42$
18 lutego -39.35$
19 lutego (totalny fail na 180turbo i mtt) -616.94$
20 lutego +2016.57$
21 lutego -301.92$
22 lutego -747.02$ (podobnie jak 19 lutego)
23 lutego - nie gralem
24 lutego (niedziela) -459.11$
licze kazdy dzien po kolei uwaznie te wpisowe ktore liczyly sie do longterma i pozniej po podliczeniu kazdego dnia z osobna policze liczbe gier, troche to potrwa ;p
bede edytowal na biezaco
wychodzi za ten tydzien z gry bez jednodniowych majorsow w ktorych byl udzial -455.19$ i za cegly w codziennych majorsach -22$ co daje -477.19$
razem: 568 gier
Niestety, stan rolla na dzien dzisiejszy wynosi:
2026$
jeszcze mamy miesiac i 9 dni gry, zobacze co da sie z tego zrobic
ja proponuje pograc satki do tego SM'a jesli juz cos
mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze coś wyrzeźbić
zagraj 1 sesję za wszystko i kończymy staking co ma być to będzie
a satki to se w dupę można włożyć
mam nadzieje ze to byl zart ?
jesli nie to sorki ja mam inne podejscie do inwestycji.
Kuubek: zacisnij pasa i pograj jeszcze troche sng, tam masz sporo value na odbudowe
a tak poważnie to
Napisane przez Kuubek
Napisane przez Mienso24
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.6. Fajnie by było gdybyś napisał stan kapitału po każdej sesji
#6 Jasne, jestem za.
chce żeby to było wprowadzone w życie
2k to jeszcze nie tak mało tylko trzeba niestety zejść na niższy próg + cisnij sng
Też jestem za bo liczenie audytu z calego tygodnia jest zbyt meczace.
Zrobie co moge oczywiscie. W pierwszym longtermie jaki mialem byla podobna sytuacja ze nie zarlo prawie caly staking a pozniej walnalem 600% roi w ostatnim tygodniu wiec kto wie ;p
Napisane przez pejas
walczysz dzis? czy dopiero sobota/niedziela?![]()
zaczalem grac sng wlasnie ; o
Napisane przez Mienso24
a co grasz ??? bo szukam szukam i nicchyba że już koniec na dzisiaj
![]()
18 turbo, troche zagralem i +160$, chwilowa przerwa ;p
ludzie ogarnijcie, graniem na micro tego stejku juz sie nie da uratowac, caly weekend Kubek gra majory a nasz udział w nich to 2.5%, lol
powinnismy miec conajmniej 10% i wtdy jest szansa przy konretnym shipie chociaz odzyskac swoj wklad
zaraz Mienso napiszesz, ze masz udzial kok wie ile % i sie nie zgadzasz, masz prawo, tylko powodzenia w odrabianiu 'prawie' torby na micro
jak 'mamy ' grac same micro gdzie sie mozna zajebac przez milionowe fieldy to lepiej rozliczyc to w pizdu i konczyc ten cyrk bo to co ma miejsce teraz nie ma sensu
pzdr