5% ok
też za ostatni raz, i powodzenia w ostrym grindzie stt 18tek i 180tek na tygodniu , wierze ze da rade odrobic ;]
ja tez wierze, zjem, pocwicze, podlicze audyt za wczoraj i siadam grac sng ;p
i wpisuje te 5%
Kuubek został miesiąc czasowo, a jak wygląda liczba rozegranych mtt ???
wypisz wszystko ładnie jak możesz
Napisane przez Mienso24
Kuubek został miesiąc czasowo, a jak wygląda liczba rozegranych mtt ???wypisz wszystko ładnie jak możesz
![]()
zostalo 1.5 miesiaca ;p
jesli chcesz liczbe samych mtt to troche potrwa zanim policze bo gralem tez sporo sng ale na chwile obecna jest to 2014 gier lacznie
ktoregos dnia wezme sobie wolne, wezme ze starsow audyt od 5 stycznia i wszystko ladnie policze, ale nie dzis bo trzeba 'gonić'
ogarne sie i siadam do gry, do sng bede dorzucal satki do sm, warm upa itp, spore value i imo moze podratowac ten staking
wczoraj zagralem ok ~150 sng stt, 18 manow oraz 180 turbo, audyt za wczoraj juz czeka w folderze na podliczenie, ale podliczeniami zajme sie na koniec tygodnia a poki co gra gra i jeszcze raz gra...
nastawienie mi sie podoba za co :sdrink
oby przelozylo sie to na wyniki
powodzenia! ♠_cool:
na dzisiaj
19.02 majorsy with Kuubek (45% left)
na 4 dni
Majors weekly pack[52mtt] with Kuubek (31% left)
więc nastawienie jest, ale ....
Napisane przez Mienso24
na dzisiaj19.02 majorsy with Kuubek (45% left)
na 4 dni
Majors weekly pack[52mtt] with Kuubek (31% left)
więc nastawienie jest, ale ....
nastawienie jest, szkoda poprostu nie grac majorsow z takim value
ale to nie zmienia faktu ze robie hard volume tutaj, nawet jesli raz na kilka dni zagram sobie pare majorsow to przy ilosci gier tutaj to bedzie ledwie kropla w morzu, priorytet jest oczywiscie tutaj co widac po volume ;p
tak czy siak napierdalam sit and goły, dzisiaj tez pyknie ponad 100 z pewnoscia, do tego dorzuce kilka ciekawych mtt do 22$ w tym biga 22
no wlasnie, tluczemy volume a krew i mienso vilainow beda fruwaly w powietrzu razem z dolarami ktore od nich wygram
wczoraj ~100 gier, audyt czeka w folderze, niestety minus ale nie czas na podliczanie
dzis napierdalam dalej i oby pykalo
dzisiaj - mtt, 45 many turbo oraz 180many
mam deep w mtt ale nie powiem gdzie zeby nie zapeszac, jak bedzie szip to sie dowiecie
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/2177603_9BA59CF5CB
HAHAHAHA H@H@H@H@H@H@H@
!!!!!!!!11111111111111111111oneoneoneone
Spoiler