6th w FiveRze na FTP --> 153$
Zabrakło kropki nad i. Odpalam jeszcze tylko turnieje z daily. 20% dla nas
Podsumuje po wszystkim
6th w FiveRze na FTP --> 153$
Zabrakło kropki nad i. Odpalam jeszcze tylko turnieje z daily. 20% dla nas
Podsumuje po wszystkim
Sesja nr 8.5 i 9.0 "Zmęczona ambystoma meksykańska" 22.06.2013r.
Ilość MTT : 45
BI - 292.25$
avBI - 6.49$
Skeszowane - 339.33$ ( +47.08$ )
Ogólnie
Ilość MTT : 233 ( 9 sesji )
Roll [ 1711.46$ ]
+ satka za 235fpp 4/6 + paczka ( -6.30$ | 4 MTT )
Heh, właśnie ostatnią sesję grałem cały czas max. 6-9 stolików, żeby nie było tego za dużo, ale jak siedziałem od 16:40 do 2 to trochę się uzbierało
Uwagi biorę sobie do serca.
Witam, mam drobne problemy z obudową od mojego laptopa ( Lenovo G570 ) i jeśli uporam się z tym dzisiaj to będzie grana sesja ewentualnie jeżeli uporanie się z obudową zostawię na jutro to też będzie grane.
Sesja zakończona. Jutro podliczę. Raczej w okolicach zera, ale nie jestem pewien ♠_confused:
Sesja nr 10 "Wyimaginowana Chupacabra" 24.06.2013r.
Ilość MTT : 28
BI - 163.84$
avBI - 5.85$
Skeszowane - 88.13$ ( -75.71$ )
Ogólnie
Ilość MTT : 269 ( 10 sesji )
Roll [ 1617.53$ ]
+ paczka ( -18.22$ | 8 turniejów )
To były moje pierwsze daily, które wystawiałem i doświadczenie jako takie na pewno zaprocentuje. Następne będą na pewno bardziej dopracowane i może trochę poczekam z następnymi.
1/4 stakingu za nami. Oby to były "złe miłego początki" ♠_cool:
Dziś raczej nie pogram. Może uda się coś wczesnym rankiem zagrać ewentualnie 180 na Starsach w dzień.
hej, nie godze sie na udzial longterma w nastepnych ofertach dziennych przekraczajacych zakladane BI póki nie bedzie profitu.
gl w kolejnych sesjach
Dziwne, żebym wystawiał daily na coś co mogę grać z longterma :nh
I tak jak napisałem, na razie nie przewiduje kolejnych daily skupiam się na turniejach z mojego przedziału
Może uda się zagrać od północy sesję
Właśnie oddałem laptopa do znajomego speca do naprawy ( zawiasy się ujebały
) i w związku z tym nie będę grał. Jeszcze nie wiem ile to potrwa więc nie powiem kiedy wznowię grę. Mam nadzieję, że jak najszybciej.
Będę railował na bieżąco o postępach w naprawie ♠_cool:
Plan naprawy ustalony. Dzisiaj uderzam w melanż :fdrink
Muszę wymienić całą dolną część odbudowy co samo w sobie potrwa króko, ale czekamy na części. Także kolejną sesję może uda się już jutro zagrać
Nie holdneło.
Przy rozkręcaniu obudowy otworzyła się puszka pandory i w sumie naprawa wyjdzie dużo drożej i dłużej niż się zapowiadało
Do gry wracam na początku tygodnia, wszystko zależy jak szybko wszystkie części przyjdą. Będziemy nadrabiać volume i możetaka przerwa pomoże w shipach
Kalejdoskop z tym moim sprzętem
Może jutro uda się zagrać sesję.
Przynajmniej jak wrócę to będę głodny gry jak nigdy
Spokojna niedzielna sesja zakończona.
Podliczę rano, ale wyczuwam jakiś profit
Lipiec zaczynamy z przytupem ♠_grin: