Przejdź do forum
staking do 50E hu V...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] staking do 50E hu Vol.9

290 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
16.8 K Wyświetlenia
fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009

Co za kur** kpina zadzwonił do mnie kumpel że jacyś moi "znajomi" grają przeciwko mnie i widzą moje karty bo mam "trojana" przez 14 dni jebneli odemnie 1100E grają tylko przeciwko mnie, 4 gry przeciwko sobie i na 1E-3E gdzie przegrywają. robią na mnie 43/100bb 100% decyzji przeciwko mnie na river mają dobrych chyba że sprawdze ich beta z wyższą haigh card.
Napisałem do suportu,a oni odpisali że wydaje mi się.
I teraz pytanie gdzie się zgłosić skoro w w departamencie ich sprawdzania pracują kretyni.

fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009

aktualnie formatuje kompa ,i zmieniam hasła.więc zaczne grać od jutra.
Głównie kasa którą mi typy zaj** są ze staku 20-30E.Tak więc jeżeli cokolwiek uda mi się odzyskać to podeśle kasę byłym/teraźniejszym inwestorom.

Kuubek

Omg, co za kurestwo szerzy sie wsrod ludzi :facepalm:
Mam nadzieje ze odzyskasz kase i gl w przyszlych grach

aenimka

a jak sobie go dales wrzucic? i co to za znajomi?

fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009

znam typów od 7-8 lat wspólne wypady i zajebisty kontakt... sam jestem w szoku jakim można być skurw** więc nieraz do mnie wpadali a komputer był na stole.
Jeszcze największe skurwys** wo jest takie że zaprosili mnie na impreze tydzień temu drogie alkohole itp ... wszystko zajebiście tylko że niewiedziałem że ja jestem sposorem tej imprezy.

ImWealth

Napisane przez fenikss2009
Głównie kasa którą mi typy zaj** są ze staku 20-30E.Tak więc jeżeli cokolwiek uda mi się odzyskać to podeśle kasę byłym/teraźniejszym inwestorom.

+1mln do respektu
Jak chcesz tego dokonać? Swoją drogą słyszałem o pewnym hiszpanie który w rok zarobił 1,5mln$ + coachował ludzi. Podczas każdego treningu dosiadał się do nich na stolik i widząc ich karty ich ogrywał grając statami jakiegoś fisha xD

fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009

jak będzie jakiś przełom w sprawie to się odezwę...

nawias

w sumie dobry sposob na dumpowanie nadmiaru kasy zeby jakistam profit byl ale nie za duzy, inwestor zadowolony a drugie tyle idzie bokiem :D
nie mowie ze tak jest tutaj, ale warto o czyms takim w przyszlosci pamietac stakujac hu.

fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009

Napisane przez nawias
w sumie dobry sposob na dumpowanie nadmiaru kasy zeby jakistam profit byl ale nie za duzy, inwestor zadowolony a drugie tyle idzie bokiem :D
nie mowie ze tak jest tutaj, ale warto o czyms takim w przyszlosci pamietac stakujac hu.

.

Poniekąd masz rację,tylko czy wtedy bym pisał coś takiego na ps ??

Endurx

No dokładnie tylko kompletny idiota pochwali się inwestorom jak wyprowadził profit ze stakingu do własnej kieszeni, kłopot w tym że ktoś może podłapać pomysł i bez chwalenia się ulatniać profity ze stakingów :f_o:

fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009

lap powoli rytm i double up mile widziany :)

GibkiJoe

na tych stawkach pewnie beda ladne swingi :D

fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009

nie będzie swingów bynajmniej potężnych na ponad 10bi ,tylko z tymi ku** miałem,na tą chwilę tylko 1 osoba jest z którą b/e gram,a reszta kozaków sie nie dosiada i vice versa

fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009
fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009

jakoś +300, ale hm2 mi się posypał z windowsem i znów format...

Oby tak dalej, powodzenia.

fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009
GibkiJoe

heh ostatnio wszystkim sie HMy pierdziela, heh akurat jak rozwazam przenosiny z PT3 :D

fenikss2009 Autor wątku
fenikss2009

Dear Tomasz,

Hope you are well.
During the day today we have investigated this whole issue further- meaning the case with the two opponents menace_beat and LiarBG666.
We have- together with Bossmedia investigated every detail of this case and here is now the final information:

Neither Bossmedia or we at Redbet are able to confirm any illegal activity during the session with these players. We have checked the hand history and sessions and we are simply not able to find anything suspicious or something that we can classify as collusion or a rule brake. If you still feel cheated, please make sure to re-install your computer to get rid of potential Trojan/Viruses however we are simply not able to confirm that something such is show-able during your game play.

However- these two accounts has been locked due to chip dumping related to another session later on, but unfortunately we are not able to prove any fraudulent activity during the sessions taken placed with you involved.
We would like to thank you for bringing this to our attention and these bad guys has now a permanent block placed on their accounts so they won't be bothering you again:)

We hope for your understanding and would like to wish you a good weekend.
Best regards,
Maria