no rozbij w koncu ten bank, ile mozna czekac.. ; )
wykres od 5 lutego(aktualnego stejka)

I wykres od 5 stycznia .../troche hm2 po imporcie rąk pogubił,

czyli obecnie roll wynosi ok 2k euro ?
moglbys jeszcze raz napisac jak sprawa udzialow teraz wyglada ? dalej mam 15% (tylko ze od ~2k)? bo ktos rezygnowal, ktos dobieral pare % udzialow i moglo mi sie cos pomieszac
najfajniej by bylo zeby "zero" traktowac jako 2,5k czyli moment od ktorego zaczelismy na samym poczatku, a to co byloby powyzej jako "profit"
- obecnie roll~wynosi jakieś 2ke
- masz jakieś 14% bo ktoś dobrał pare%
- zero traktuje jako roll z którym zaczeliśmy, z prostego powodu,jak bym wystartował od 2,5k to tylko ja bym na tym stracił i animus05(paradoks bo prawie nic nie wpłaciłem),ale chcę aby mi się wróciło z powodu rb na ongame do którego musiałem dopłacić nie licząc przewalutowań.
- jak znajdę chwilę wolnego to ładnie tabelkę rozpiszę kto co ile,ale orientacyjnie tylko chyba animus dobrał pare % więcej,więc udziały zmniejszyły się max o 1~2%dla reszty inwestorów.od ostatniego stejka.
- aktualnie roll +40 e
- mieszam nadal 20e i 15e
ehm -413e złapałem w nocy donka na 50e (dobrego turniejowca ale słabego gracza hu) i przyfarcił 11 bi nad ev :/
najpierw czułem mega przewage nad nim i z innym regiem dosiadaliśmy się do typa na zasadzie kto pierwszy ten lepszy,potem napisał że idzie coś wszamać
i jak wrócił to tak adjustnoł domnie że niewiedziałem jak mam na imięi odpuściłem dalszą gre z nim.
wykres z dzisiejszej nocki :/ gdzieś na 800 rozdaniu poszedł nażreć się

zje** mi dzień, do końca stejka nie wynurzam się z ponad 20e hu
niby wszystko zagrane według wcześniej ustalonych reguł ,ale czuje że lekko odje**
-522 (a było już nawet -800)...
jestem dzisiaj po 4h coachingu z chibukovem,sporo leaków się znalazło i dzisiaj już po coachu ponad 200E na+.
I moje pytanie do inwestorów, czy nie mielibyście nic przeciwko przedłużeniu stejka o 10 dni,czyli do 15 marca z wyrzuceniem 50E hu (wariancja mnie zabija tam+prawie same regwary bo dosiadają się jak niemają akcji na 100 i 200).
Bo niechce kolejny raz na -a zależy mi żeby skończyć stejka +. a po coachu jestem na 100% pewien że tyle czasu starczy do zrobienia profitu.
na bmw e60 za 80 tysi zbieram
w tym tempie to za 20; lat kupie i to nie z powodu profitu a tego że pewnie stanieje do 2 tysięcy... :D.Więc przydałoby się w końcu zarobić grubo ...a narazie wygląda to tak że łupie 15-20 zajebi** wpadam podjarany na 50 i downswing, regwary i tak w kółko.Ale po coachingu mam nadzieje że coś ruszy z kopyta.
pare dni temu tak się spieniłem na downswing że powiedziałem sobie że nie przestane grać jak nie nadrobie tego...po 27h gry pod rząd jeszcze więcej uwaliłem a wykres ev+.
Ogólnie od kiedy mnie znajomi wydymali na kasę ...to pasmo niepowodzeń i dramatów w tym staku...
pasmo dramatow i niepwodzen to moje inwestycje ostatnimi czasy, gdzie nie wezme cegielki to doomswitch graczy dopada :nh osttanio u asiarata wycofalem z koneicznosci wiekszosc udzialow i co ... po paru dniach double up rolla
walcz dalej tylko tez nie w nieskonczonosc bo czesc swoich udzialow bede chcial wyjac
Rozliczenie zrobię po sesji dzisiejszej albo nad ranem,ogólnie pomału odrabiam ale nie wyszedłem na 0, bo problem z trafficiem i troszke pod ev.Ogólnie zastanawiam się czy jeszcze do 5 nie przedłużyć,bo rb jest wypłacany początkiem miesiąca.
A po coachingach w miare fajnie mi się gra, ale musze bumhuntować bo jak pierwszy usiąde to zazwyczaj kończy się grą z jakimś dobrym typkiem .
i nie ukrywam że na coachingi(600e) + dopłatą do ongamu trochę wsadziłem i chciałbym jak najprędzej to odrobić.
A po 5 jak niebędzie jakiś rewelacyjnych wyników planuje się przerzucić na poker stars bo aktualnie nabite jest regami na bossmedii a fishków jak na lekarstwo.