Radziłbym uciekać z bossmedii bo sieć niedlugo sie zapadnie, traffic generalnie jest już minimalny
ongame tez powoli umiera, migracja betfair zaraz po BWIN jest poczatkiem konca tej sieci.
hej, jesli spadniesz ponizej 50% rolla, moze rozwazymy przeniesienie na starsy ? moge sie mylic, ale sieci w ktorych grasz starsznie podupadly na ilosci slabych graczy, a bicie sie z regami nie ulatwia zarabiania. No chyba ze to tylko kwestia kiepskiego runa
na obecną sytuacje wpływa downswing, aż mnie krew zalewa mam aa przegrywam z kolorem z dupy, mam 1010 uwalam z 66 mam 66 uwalam a2 mam a2 uwalam z k5 mam k5 ...
dalej łotrzyk zabiera ? jesli jest spora strata to fajnie byloby to poddac pod dyskusje co dalej...
Nie pomalutku oddaje, zszedłem na niższe stawki żeby troszkę "podrukować kasę"i gram 3 stoły naraz 10-20E bo tam mam pewny profit i gry odpalają się bez czekania, a po downswingu lubię sobie wszystko ogarnąć.
Na ongamie już nie gram(była to moja zła decyzja spowodu na rake)troszkę z własnej bede musiał za to zapłacić bo obiecałem wam 30% zwotu raku.a zrobiłem zaledwie 16% raku i 14% wam oddam i tak jak było ustalone.
Ale pozytyw z gry na ongamie jest taki że poprawiłem troszkę gre.
Pod spodem wykres z ongame na ponad -500E

Tak więc reasumując mimo złego początku idzie od paru dni naprawdę dobrze.
A troszkę przestałem pisać,bo niema czym się narazie pochwalić,ale to kwestia paru dni :].
narazie z 2kont to jakieś -800e ( nie wiem dokładnie bo akurat na sharku mi się subskrypcja wczoraj skończyła na dniach napiszę dokładnie)ale wszystko wraca na dobre tory tak więc bez obaw.
I jeszcze jedna ważna informacja,zmieniłem komputer(dostał liścia po badbeacie i matryca padła) i muszę gg zainstalować,jak mnie lenistwo opuści to zainstaluje,tak więc jeżeli ktoś ma mi coś ważnego do powiedzenia to na telefon albo napiszcie na pokerstrategy maila.
Pozdrawiam
Napisane przez GibkiJoe
z "liscia" powiadasz ?a moze falcon punch
Nie broń go,zasłużył mógł nie odpier** szopek
Odebrałem wiadomość i odpisałem
ogólnie jaki by następny staking nie był, gibki potwierdza swoje udziały w następnym staku.
wyjeżdzam na tydzien, akurat w trakcie bedzie rozliczenie/kontynuacja wiec upowazniam fenikssa do podjecia decyzji w moim imieniu.
ROZLICZENIE.
Profit
profit ipn = -533
profit ongame = -517
Rakeback
RB ipn = 276E
RB ongame = 238E
Bilans
ipn = -257
ongame = -279
.............................
= -536
Zostało = +1964E
EV
Ongame

Ipn

Sharkscoope
Ongame

Ipn

Rozliczenie na osobe
Mastero - (625E) 25% = 491E :sdrink
Coorchuck - (500E)20% = 392E :sdrink
mkiller- (500E)20% = 392E :sdrink
GibkiJoe - (375E)15% = 294E :sdrink
wronkaluk - (250E)10% = 196E :sdrink
animus05- (125E)5% = 98 E : :sdrink + 125E ♠_thumbsup:
Ja - (125E)5% = 98 E :sdrink
:sdrink = zapłacone na następny stake
♠_zZz: = czekam na znak życia
♠_thumbsup: dobrane dodatkowe %
Kolejny staking planuje na takich samych zasadach jak wcześniej tzn do 50E
ze stackiem startowym 2500E na IPN, zostało 16.9% = 422E, prawo do pierwokupu mają starzy inwestorzy.
A co do samego stakingu ogólnie masakra tzn. na ongame gry z 10% rakiem mnie zjadły..(co do wykresu ev ostatnich gier mi nie strackowało bo zmieniłem komputer)
a co do ipn. na początku miałem trochę 50E stolików ,ale po przelaniu kasy na ongame zszedłem niżej. następnie grałem 10E stoły x 4 stoły a na koniec 20E gdzie byłem/jestem 40bi pod ev... w sumie jakieś 55 bi pod ev ostatnio jak tak spadłem to staka wystawiłem,więc teraz niema ch** musi oddać to nie MTT.
Jeśli są wolne jakieś procenty to wezmę kolejne 5 (w sumie 10%) napisz mi na priva adres mailowy do skrilla oraz kwotę jaką mam przelać.