Przejdź do forum
Stake by ikcero [RO...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Stake by ikcero [ROZLICZENIE] - Nicki poproszę!

133 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
6,376 Wyświetlenia
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Dobrze mi zrobi ten wyjazd, już trochę rzygam tym, że milion turków deepuje ale nic nie shipuje. Wczoraj był bubble FT po raz trzeci + FT w Cyclone z daily stejka. Jakbym wygrał chociaż jednego z dwóch flipów byłaby szansa na ship, tak tylko 8-smy. Było też bodajże sft w monsoonie, ale skróciłem się bvb A5<AT i po deepie.

4,391.54$
345/1500

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder
Dzisiaj zagram sobie sesje 180-tek 2.50$, bo nie zmieszczę sesji mtt

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Pograłem wtedy naście 180-tek tylko, więc nawet nie podliczałem. Ogólnie zaliczam największy zjazd ever, nie było nawet żadnej sesji na plus... Mam nadzieję, że będzie lepiej niż w poprzednim stejku gdzie chyba 60% rolla straciłem bez żadnego plusa... Dobrze, że potem odrabiałem to prawie bez minusów, przydałoby się w końcu tutaj tak ruszyć. Tymczasem wyjeżdżam ze Szczecina jutro. Powrót za tydzień, mam nadzieję, że dobrze mi to zrobi.

4006.54$
431/1500

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Do chaty wracam dopiero w piate, ale tak jak zapowiadalem - jutro zaczynam ostry grind MM za swoje. Postaram sie jednak tego czasu nie zmarnowac - obok MM bede chcial odpalac nobrainer gierki, ktorymi postaram sie troszke odrobic przez ten czas. Zmeczenie raczej bedzie takie, ze nie ma sensu grac mtt, to nie bedzie a-game. Poodpalam z boku satki do SM + 180-tki 2.5$ - mysle, ze obie gierki powinny zapewnic jakis profit przez ten czas, nawet grajac je Zombie Style. Przynajmniej tego czasu nie zmarnuje. Po MM zrobie sobie pewnie kilka dni przerwy i wrocimy do grindu, trzeba bedzie w koncu cos ujebac dla stejka.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

dlaczego grasz mm za swoje ?
nie widze o tym wzmianki w warunkach stakingu
co wiecej - masz w warunkach oferty zdanie 'wszystko gram w ramach stakingu'

Odpowiedz
Cytat
Yanooo
Oldschool Grinder

Ponieważ w warunkach napisałeś, że "wszystko gram w ramach stakingu" - nie możesz zagrać MM za swoje. Było by to niezgodne z warunkami umowy.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

tez mi sie tak wydaje
plus pomysl grania 2 tygodni pod leaderboard i klikania z-game innych turniejow
tez jest delikatnie mowiac beznadziejny

Odpowiedz
Cytat
winkel1989
PokerStrategist

tez uwazam takie rozwiązanie za przypał :).

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Ogolnie to szkoda, ze nic nie pisaliscie wczesniej jak o tym wspomnialem - nie bylo glosow sprzeciwu to wszystko sobie ogarnalem, a teraz dzien przed musze wszystko rzucic. Z-game w turkach by nam nie grozilo bo zwyklych mtt bym nie gral tak jak pisalem.
Skoro taka jest wola to w piatek wracam do domu i w weekend wracam do standard grania. Slusznie mi wytkneliscie tamto zdanie, nie zadbalem o taka furtke bo nie wiedzialem, ze zaraz sa MM... MM kiedy indziej zagram na no-lifa.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

jak dla mnie po prostu graj je ze stakingu :rolleyes:
dorzuc 180tki nonturbo i sobie no lifuj

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Grac bede je gral, ale nie robie sobie challendza pod leaderoard - standard sesje. Nie wiem jak by sie skonczyl taki chalenge na zombie style i nie chce Was narazac na straty i tak jestesmy ladnie w plecy na razie.

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Wracamy dziś do gry, w weekend ma być ogień

Stejk

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

nie zgadzam sie zebys turki z longterma (typu h16) wrzucal do oferty daily

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Gdyby były w ofercie nie wrzucałbym ich do stejka. Przez moje niedopatrzenie zrobiłem głupie widełki do 11$ turbo na p*. Logiczniej mi się wydaje zrobić turbosy do 16$. Tak więc wywalam je z daily i wracają do longterma.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

a no to sorry :)
obv wrzucaj je do longterma

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Bylo kilka deep runow ale znow sesja w plecy bo konczylem na top40 tylko gdzie za shipa bylo w jednyk 2k$, a w drugim 4k$. Jutro wrzuce podsumowanie, przy okazji kolejnej sesji.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

nie zgadzam sie zeby w tej sesji nie bylo duzego profitu :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder
Spoiler

Przed sesją roll 3,704.83$ i 484/1500
Dorzucam jeden turek jako wyjątek jeszcze - 11$r 40k$ gtd grany jako 1R1A z late rega. Koszt nieduży, pulka fajna, a przy okazji jeden z fajniejszych turków do grania

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

start byl z 7k wiec powinno byc niecale 5 :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Pomylilem sie w rollu 1k$ wg. sharka? Sprawdze po sesji co ja odjebalem w takim razie

Odpowiedz
Cytat