Zaczynamy staking. Leci sesja z Bigiem 8.8$ za swoje. Mam pytanie ,czy moge dokladac 180tki za 2.5$ na poczatku sesji i przy malym trafficu(chodzi szczegolnie o poranne sesje)? WML !
Jak dla mnie spoczko - tylko żeby nie pożarło nam za dużo volume
A jeżeli chodzi o te bigi za swoje to proszę o bardzo duzą skrupulatność w informanowaniu nas o tym.
GLGLGLLGLGLGLGLGLGLGLGL
Nie mam okreslonego volume ,bo gram 1200 sitkow + wiec chyba easy? Odpalam w sesji max 2 mtt za swoje , o ktorych bede informowal na poczatku kazdej sesji
2.5$ na początek sesji bo dasz radę tam robić 1$/game a zagrasz ich na początek 10-20 przy odpalaniu więc dodatkowy &&& dla Ciebie/nas
Mi te 2,5 nie przeszkadzają, jednak mam obawy co do tych mtt poza stakingiem. Miałem już takie przypadki gdzie później przy rozliczaniu były problemy, ale jeśli rail będzie przejrzysty to może sobie jakoś poradzimy. Powodzenia.
Zaczynam druga sesje , ponawiam prosbe o doplaty ze strony cwirka i yellow. Dodaje do sesji biga 5.5 i 8.8 za swoje. Miazdzymy pierozanow dzisiaj !
Stary ja Ci nie uzupełnie tych 5$ póki inny staking mi się nie rozliczy.
Osobiście nie gram, a nie będę dokonywał wpłaty żeby Ci oddać te pare $.
Właśnie probowałem zagrać żeby Ci oddać. Grałem 180tke za 0,5$ i odpadłem 168
Leci 3 sesja , gram 3 mtt za swoje w sesji - big11, turbos 16.5 , hot 7.5 (mialy byc dwa mtt w sesji , ale juz polecialem z biga) , reszta normalnie , jedziemy !
3sesja
ilosc gier 42
+ 167.71
Total gier 227 /- 77.29$ /roll 3922.71$
W kazdej sesji , moglem zrobic fajny profit ,gdyby lepiej holdowalo na ft
Jestem dobrej mysli , naparzamy dalej !
Zagralem mini sesje ,bo musialem skonczyc odpalac wczesniej niz zaplanowalem. Z racji trafficu dolozylem capa 500 za 8.8 do dzisiejszej sesji. Sesja bez historii , chociaz pare sft bylo i nawet jedno ft ,wiec nie jest zle
Dalej peszek na ftkach....
4sesja
Ilosc gier 16
+0.52$
Total gier 243/ -76.77$ /roll 3923.23$
Total gier 265 /-194.04 /roll 3805.96
Nastepna sesja , tym razem porzadna w niedziele lub poniedzialek.
Leci sesja (big 8 ,22 i do 19:00 troche satek do turnieju bilionowego , ktorego gram za swoje jak sie dostane). Reszta standardowo ,wml
Ogolnie wczorajsza sesja pod znakiem wielkiego wpie***** ,ale rzutem na tasme udalo sie szipnac dwa ostatnie sity i skonczylo sie lekkim profitem.
6 sesja
ilosc gier 78
+114.26$
Total gier 343 / -90.78$/ roll 3909.22$
Mam nadzieje,ze w koncu ruszymy z profitem. Prawdopodobnie dzisiaj nastepna sesja
Gram, za swoje poszly dwie satki do hota 33 i turek 8.8 6max ,16turbo i hot7.5 ♠_cool: