ładnie ciśniesz, później wpadnie bonus i może będzie atak na nl10, gl
Właśnie nie bo nie wiem czemu nie poszła wypłata. Status CANCELLED, napisałem do supportu i czekam na odpowiedź od nich. Nie chce wpłacać z Party bo później z netka na party 10$ nie wpłacę, które z tych starsów odzyskam. Też wk*rwiony jestem bo nie gram nic bo mi się nie chce manualnie stołów wyszukiwać.
Już jest, tylko przetłumaczone przez tłumacza google więc po półpolskiemu
Witaj Sparco_PL,
Po rutynowym przeglądzie najświeższe wypłata doszła do nas informacja, że większość środków, które można wypłacić pochodzi bezpośrednio z przesunięcia otrzymanych od innego gracza na naszej stronie.
Nasze narzędzie transferu ma jedynie pomóc graczom zasilić swoje konta, gdy są w stanie złożyć z opcji depozytowych dostępnych dla nich. Wszystkie środki dodawane do konta poprzez przeniesienie musi być używany do gry na naszych stołach.
Mamy ograniczone przez umowy licencyjnej na Wyspie Man, a to uniemożliwia nam możliwość zaoferowania prawdziwy transfer pieniędzy do celów wypłaty.
W tym przypadku, wypłata została anulowana, a środki zostały zwrócone do salda konta. Zapraszamy do zabawy z funduszy lub wrócić z powrotem do nadawcy.
Należy użyć usługi transferu pieniędzy poza PokerStars na transfery, które nie są przeznaczone do odtwarzania na naszych stołach.
Dziękujemy za współpracę i zrozumienie.
To co odesłać kasę ??
Tylko wtedy nie ma jak tego przekazać spowrotem do mnie :).
Nie mogłem usiedzieć bez pokera więc ręcznie wybieram stoliki czekajac na kasę z party, sam jednak kupuję tego TST.
A tu trap hand i fold flush niestety przez lucky riverka.
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.04(BB) Replayer
Hero ($4.02)
BB ($7.01)
UTG ($4.24)
CO ($8.40)
BTN ($5.35)
Dealt to Hero Q♦ T♦
UTG raises to $0.16, CO calls $0.16, BTN calls $0.16, Hero calls $0.14, fold
FLOP ($0.68) J♠ 5♦ 8♦
Hero checks, UTG bets $0.43, CO calls $0.43, BTN calls $0.43, Hero calls $0.43
TURN ($2.40) J♠ 5♦ 8♦ 4♦
Hero checks, UTG checks, CO bets $0.56, BTN folds, Hero calls $0.56, UTG calls $0.56
RIVER ($4.08) J♠ 5♦ 8♦ 4♦ 6♦
Hero checks, UTG bets $2.91, CO raises to $5.82, Hero folds, UTG calls $0.18 (AI)
UTG shows K♦ A♥
(Pre 6%, Flop 1.8%, Turn 0.0%)
CO shows A♦ A♣
(Pre 94%, Flop 98.2%, Turn 100.0%)
CO wins $9.75
Oszukujom
mnie
SB ($2.18)
Hero ($4.21)
UTG ($4.32)
UTG+1 ($3.56)
CO ($3.99)
BTN ($4)
Dealt to Hero 9♣ Q♣
fold, UTG+1 raises to $0.32, fold, fold, fold, Hero calls $0.28
FLOP ($0.66) 9♥ 5♣ Q♠
Hero checks, UTG+1 bets $3.24 (AI), Hero calls $3.24
TURN ($7.14) 9♥ 5♣ Q♠ A♣
RIVER ($7.14) 9♥ 5♣ Q♠ A♣ J♦
Hero shows 9♣ Q♣
(Pre 40%, Flop 83.0%, Turn 93.2%)
UTG+1 shows T♦ K♠
(Pre 60%, Flop 17.0%, Turn 6.8%)
UTG+1 wins $6.79
Nie chcesz żebym Ci pokazał co mi robią przez ostatnie 3 dni
ale jak chcesz to Ci wyśle wykres
Możesz wrzucić. Będzie mi raźniej.
SB ($7.47)
Hero ($4)
UTG ($5.53)
UTG+1 ($2.29)
CO ($4.46)
BTN ($3.08)
Dealt to Hero A♦ K♠
UTG raises to $0.12, fold, fold, BTN calls $0.12, fold, Hero raises to $0.40, fold, BTN calls $0.28
FLOP ($0.94) 4♠ 6♥ A♣
Hero bets $0.45, BTN raises to $2.68 (AI), Hero calls $2.23
TURN ($6.30) 4♠ 6♥ A♣ 6♦
RIVER ($6.30) 4♠ 6♥ A♣ 6♦ K♥
Hero shows A♦ K♠
(Pre 74%, Flop 16.3%, Turn 1.1%)
BTN shows A♥ 6♠
(Pre 26%, Flop 83.7%, Turn 98.9%)
BTN wins $5.99
Nie no wkońcu udało im się mnie stiltować więc zakończyłem zmagania na -20$. Jak nie runner runner strit to runner runner kolor to runner runner jeszcze coś. :). Aż nie wiem czy kupować tego TST ale bez niego huj a nie table selection. Co gorsza ROLL 148$ bo 20 na netellerze spoczywa na tego table scanera.
Huj dziś nic już nie myśle zobaczymy jutro.
BONUS: 42%.
Udało mi się wyżebrać jeszcze na 10 dni trial
do momentu uporania się z Paypalem. Więc dzisiaj zabieram się za grind w ludzkich warunkach. Szkoda tylko wczorajszego dnia ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Nie raz już udowadniałem że da się w jeden dzień odrobić straty. Ale nic na siłę.
Poranna sesja za mną. Z TST o niebo lepiej. Roll 165,70$, ale powinno być o 10 więcej tylko EV tyle zjadło znowu.
W sumie 30$ pod EV jestem. Nic tylko czekać kiedy łotrzyk odda.
Teraz do roboty i jak zwykle spróbuję tam pograć jak będzie czas a jak nie to gring po robocie.
Wczoraj już wkońcu więcej nie pograłem bo wróciłem o 4 rano do domu. Musiałem oddać przysługę kumplowi i porozwozić ludzi jego autem po okolicznych wsiach :).
Dzisiaj pocisne coś napewno no i wstawię znowu wykresik.
Nie grałem już troszkę ale życie .... za dużo spraw na głowie.
Sobota i niedziela też nie pogram bo WESELE i POPRAWINY :sdrink.
Dzisiaj po robocie odpaliłem stoliki i właśnie skończyłem.
Wynik bardzo dobry jeżeli chodzi o $$$ gorzej z EV bo już mnie dogania z 30$ pod już tylko 8$ ale nie moja wina że koleś calluje sqz z T9 i dostaje T9x na moje KK ale K na river mnie uszczęśliwiało :).
ROLL: 189$
Nie wiem czy dam rade ugrać ten bonus bo za dużo przerwy. Ale dam z siebie wszystko i dobrze by było na NL10 wskoczyć wtedy szybciej by szło. Oczywiście nic na siłę.
Ładnie ciśniesz, btw też idę na wesele w sobotę
Ile jest % bonusu ? Bo możemy się dogadać, a nie pamiętam jak się umawialiśmy że stacking się skończy jak wyrobisz np. bonus, ale jak chcesz to może być i dłużej, no i krok po kroku do nl10 ciśniesz. A jak wygląda sprawa z partypoints, ten bonus był od wpłaty ? i jak z tym level up, czy coś takiego ? xd. gl
Bonusu jest 48% i to był taki jakiś zwykły bonus do wyrobienia bez depozytu no tylko wiadomo musisz coś mieć na roomie żeby wyrabiać :).
Musiałbym ugrać jeszcze 153 party points żeby te 50$ wpadło a te punkty tak wolno tu lecą na tym NL4 że masakra. Myślałem że będzie dużo łatwiej.
No a z tą umową to było wogóle zamieszanie bo niechcący się pomyliłem z tą promocją na WH itd. ale ustaliliśmy że do końca tego miesiąca ( bo do tego czasu mam ważny bonus) gram na Party żeby go wyrobić a od września wracam na WH na tamtą promocję Cashpoint od której miałem zacząć wogóle. Party points mam w tej chwili 201 a za 500 pkt dopiero dostaje się 10$ ( chory rakeback ). LVL UP też mnie zawiedzie chyba bo dni gry liczą się tylko z jednego roomu a z WH juz nie, czyli potrzebował bym 20 dni po 10 SP na Party a mam do 21.08 9 dni a sobota mi wypadnie i chyba zabraknie mi jednego dnia, tak mi się wydaję :).
Wiem że zawiodłem po całej linii oporu ale nie miałem pojęcia że aż tyle spraw i wszystkiego mi wypadnie w sierpniu.
Zostaje mi tylko cisnąć do NL10 jak najszybciej, wyrobić ten bonus za wszelką cenę no i we wrześniu z tego WH z promo wyjąć jak najwięcej i tam nawet pod koniec miesiąca może na NL25 zakończyć.
A no i z tego WH mamy sporo punktów plus cały wrzesień z gry mam nadzieję że na NL10 to spokojnie z 50$ z rakebacku wyjdzie.
Przed pracą właśnie atakowałem stoliki.
Kolejny profit.
ROLL: 195$
Trafiłem nawet przepięknego flopa tylko kolega miał AsJx więc szkoda że 4 spades nie spadł bo niecałe pół staka tylko wyciągnąłem. Tzn sam we mnie strzelał i na river na jego bet min raise zagrałem żeby callnał i tak cud że dał. Moglo być więcej ale collery też były ale i flipy wygrywałem więc w sumie to remis. Tylko teraz już EV za bardzo przegoniłem z 30$ pod EV wyszedłem na 17$ nad :). Ale thats poker folks :fuckyeah
Uploaded with ImageShack.us
Mam nadzieję że nie będzie dużo roboty to pogram w pracy.