Trzymcie kciuki i oby z fartem
Niestety dziś kiepsko. Cały dzień chipsy pod ev. Na koniec wyszło -4k chipsa pod ev

FPP: 841.11
Obawiam się że 3,5 się nie sprawdzają.
Ja bym ustalił jakiś próg ich volume (np 40-50) i jeżeli się nic nie zmieni to z nich zrezygnował - co myślicie?
Ja uważam że próbka 26 turniejów jest za mała żeby podejmować takie działania. Nawet przy 50 turach nie będzie wiadomo dokładnie co i jak. Przy grach HT to zjazd na "tylko" -7 BI. W dodatku w cale nie czuje sie tam gorzej. Niestety złapał niefart.. Przypomnę tylko ze w poprzednim strajku po podobnej ilości gier byłem ok - 35 BI..
Ale to Wasze pieniądze wiec czekam na propozycje od Was.
Jeżeli nie czujesz sie tam gorzej i to po prostu wina pecha to wycofuje propozycje
Reszta inwestorów oczywiście może odnieść sie do tego co napisałeś. Ja jestem otwarty na każda propozycje
Jak dla mnie zostawaj na 3,5$, tylko stop loss jakiś musi być. Nie po 26 turniejach ofc
Jako iż grałem te turki to mogę powiedzieć że nie ma większej różnicy między 1,5 a 3,5 więc jeśli jesteś wygrywający na 1,5 to i na 3,5 będziesz. GL :fdrink

Panowie 26 sitków to tyle co nic. Można i runnować 3000 sitków na - a znam takie przypadki co miały tak długi downswing. Ja potrzebowałem 1000 hyperów, by wyjść na + w 1.5$
Jeśli chodzi o różnicę w poziomach między 1.5$, a 3.5$ to sprawa wygląda tak. Na 1szych stawkach jest akwarium, na drugich zaczynają się schody w postaci wielokrotnie większej liczby regów i tutaj nie mówię tylko o regach z mikro stawek, ale na 3.5$ grywają i top regi ze stawek 7$, 15$, 30$ czasem się zdarzy że i 60$-100$. Wciąż jest masa fishy, ale ROI na 3.5$ zmniejsza się diametralnie w stosunku do 1.5$ gdyż gramy bardzo często przeciwko tym samym idiotom, a jak mniejsze roi tym większe swingi. :fdrink
GL David i nie poddawaj się