Ilość: 376
Zysk/Strata: 140
Ogólnie rzecz biorą lekko nie jest wręcz przeciwnie... Biją w każdym możliwym i najmniej odpowiednim momencie...
Weekend to będzie analiza (chociaż to nie nauczy mnie wygrywać sytuacji 60/40 i flipów... a takich przegrywam mnóstwo) plus trochę gry. Zmniejszyłem już ilość stołów aby mieć jeszcze większą koncentracje lecz i to nie pomogło ale uświadomiło co się dzieje gdy nie widzę stołu bo akcje mam na innym. Nastał ciężki czas ale trzeba go jakoś pokonać!
To oddaje reakcje po ostatniej sesji:
Spoiler

Ilość: 537
Zysk/Strata: 250
Jutro parę słów więcej na temat analizy i gry, dzisiaj tylko wynik:
Ilość: 609
Zysk/Strata: 275
Ostatnie dni to analiza analiza i jeszcze raz analiza do tego dzisiaj sesja live ze znajomym który również grywa HT 6-max aby zwrócił uwagę czy gdzieś nie popełniam błędów. Podsumowując znalazłem parę sytuacji gdzie można zagrać inaczej lecz i tak były to spoty na granicy opłacalności. Od jutra powinienem wrócić do gry i mam nadzieje iż coś się zmieni.
Ilość: 650
Zysk/Strata: 252
Pojawiła się nadzieja po dwóch dzisiejszych sesja ale trzecia przywiała czarne chmury po raz kolejny... Jak długo!?
Ilość: 865
Zysk/Strata: 324
23 grudnia i tych 5000 gierek. Teraz mam czas to nadgonię, oby z zyskiem
Chcę wysłać dolary jeszcze 23 grudnia.
Nie wiem co mam napisać bo brak mi słów do tego co się dzieje... Wczoraj się zaczęło a dzisiaj to już stało się coś czego NIGDY odkąd gram satki ht nie doświadczyłem (a mało ich nie zagrałem). Grając czułem się jakby każdy widział moje karty albo miał program który pokaże co spadnie, gdyż jedyne co miałem do wyboru podczas stakowania to a) wpie*dolić się na colera b) zostać wydymanym... Specjalnie jeszcze grałem satki do SS w trakcie jago trwania, olewając całkowicie turniej (jego koszta ponoszę ja) aby jeszcze bardziej ułatwić grę, gdyż wtedy nie ma już nawet najsłabszego rega, tylko ja i stado fishy ale i to nie pomogło...
No cóż jutro gram dalej i może uda się odrobić straty, chociaż w jakieś części. Przez noc głowa zostanie oczyszczona i dalej lecę z tematem.
Ilość: 3720
Zysk/Strata: 399
Spoiler

Dzisiaj kolejny dzień tragedii... To co się dzieje jest niewytłumaczalne. Sytuacja jest na tyle krytyczna, że mogę grać jedynie najtańsze satki (groźba bankructwa) jutro i w środę właśnie tylko te będę grał. Wiąże się z tym to, że nie osiągnę planowanych 5000 gier ale jest to po prostu niemożliwe schodząc teraz na niższe limity, gdyż nie można grać ich o każdej porze dnia i takiej ilości jak zaplanowałem. Do usłyszenia jutro!
Ilość: 4081
Zysk/Strata: 486
Jutro ostatnia sesja i wymiana punktów na $ chociaż nie wiem jak się będą otwierały te satki do SS. Zobaczymy.
Ilość: 4208
Zysk/Strata: 504